Foto bij Hoofdstuk 26

Moon P.O.V

Oké dus dit is echt saai. Ik besluit weg te lopen tot ik bij een waterval kom. Er zit daar dus blijkbaar als een jongen met groen haar. Dan ga ik misschien twee keer anderhalve afstand bij hem vandaan zitten. Als hij omkijkt schrikt hij. 'Hoi?' zegt Jordan aarzelend. 'Hoi,' antwoord ik. We zitten een tijdje stil. 'Wat is er?' vraag ik. Hij zit namelijk een beetje onrustig te doen. 'Ik heb zo een wedstrijd en als we verliezen dan zijn we..' zegt hij. Hij slaat zijn ogen negeren zucht. 'Dan zijn jullie,' spoor ik hem aan. 'Gelijk aan afval,' zegt Jordan. 'Waarom ben jij bang dat je verliest?' vraag ik. 'Ze trainen veel harder en worden steeds beter,' zegt hij.

Even later zitten we in mij en Isa's kamer. 'Dus wat doen we hier?' vraagt Jordan. 'Voor als je verliest een ontsnappingsplan maken,' zegt ik. Jordan grijnst. Maar dan betrekt die grijns een beetje. 'Wat,' vraag ik. 'Nou als jij betrapt wordt-,' 'word ik niet,' onderbreek ik hem. 'En als Isa binnen komt of iemand anders?' vraagt hij. 'Jeetje je bent wel erg goed in problemen verzinnen. Is heeft nu training, en de rest moet aan kloppen,' zegt ik nu een beetje geïrriteerd. 'Kunnen we nu veder gaan?' vraag ik.

'Luister, als jullie verliezen gaan ze naar buiten via het grote raam op de gang die s' avonds op een kiertje staat. Ik sluit het later wel. Ik geef jullie geld mee voor vliegtickets en ga naar Okinawa. Daar heb ik nog een vakantiehuis.' zegt ik. 'Maar je geld gaat dan op voor sukkels zo als ik die niet kunnen voetballen,' zegt Jordan. Ik lach.
'Ten eerste geld boeit met niet ik heb genoeg
Ten tweede ben je geen sukkel en je team ook niet
Ten derde je kan voetballen,' ik kijk hem boos aan 'dus zeg dat dan niet,'

Reacties (2)

 • ZainaSwift

  Yup, helemaal mee eens. Goede schrijfstijl!:D

  3 weken geleden
 • Samanthablaze

  Of als ze verraden wordt. Een plan aan mensen vertellen die nog steeds echt echt loyaal zijn aan Astrum is misschien niet geniaal
  Een heel team? Het kan haast niet anders dan dat iemand ze verraad

  4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen