Hij kijkt me eerst verward aan , maar laat al snel zijn tas op mijn bang vallen .
Ik schik iets, maar dan loopt hij met grote passen op me af pakt mijn gezicht in zijn handen, "Lieve Lil, ik sorry , ik weet niet wat ik dacht... wees niet bang voor me , ik laat je never nooit meer in de steek".
Derest van de avond verloopt rustig , ik val als een blok in slaap tegen Harry aan, en hij streelt lief mijn buik.

Lilly point of view
IK gaap loom en open mijn ogen, het licht valt net naar binnen en knijp mijn ogen iets dicht.
Ik rek me uit en voel dat ik in een paar sterke armen lig, kijk op in Harry's mooie tedere gezicht die nog vredig in coma ligt. Ik wurm me zo voorzichtig als mogelijk, voorzichtig uit zijn greep en kleed me zo stil mogelijk aan.
Leg een briefje op de tafel " lieve Harry, ik ben een rondje lopen en even wat lekkere broodjes halen.. die was ik vergeten "en leg er een mooi bloemetje bij, zo klassiek. Ik grinnik om mezelf.
Ik loop rustig de straat in , op weg naar een de kiosk waar ik altijd mijn krant haal , loop even de supermarkt in .
Moet tenslotte goed eten nu, want ja ik eet nu niet meer voor mij zelf alleen, er is geen weg terug, althans niet voor mij.
Naar de boodschappen, loop ik naar de kiosk en kijk rustig tussen het rek van de kranten .
Ik schik me kapot als ik me hoofd zie staan in het blad met Harry achter me die zijn handen voor me ogen heeft, om me te verrassen. De krantenkop luid "Harry styles, zo snel alweer over ex Mia" Eronder staat; nu met zijn stage manager, wat voor weg is die jongen ingeslagen? Ik zucht geërgerd en pak de krant uit het rek en begin te lezen.

Pov Harry:
Ik word wakker, rek me lekker uit en kijk naast me, Lilly is verdwenen , ik schik ''waar is Lilly?"
Ik sta snel op, ik vind een briefje om mijn nachtkasje " omg nee!," ik loop gehaast naar buiten .
Maar als ik buiten sta Daar vind ik een boze Lilly" jij eikel, je doet het alleen maar voor de paparazzi, niet voor mij maar voor jezelf." Ze loopt woedend haar huis in en gooit de deur dicht. Ik zucht, " Dit had ik denk ik wel verdient. " Ik kijk lilly naar en sla mezelf voor me kop, ben echt te dom om Jeffrey vergeten te bellen om alles af te blazen. Ik besluit hem alsnog te bellen, hij moet weten hoe de situatie nu is.
De telefoon gaat 3x over en dan neemt hij op, " zeg het eens Styles. Waarom, bel je nu pas ?" "Omdat ik bij lil ben , het liep iets anders dan verwacht"
Ik haal me hand verward door mijn haar, wachtend op een snerend antwoord van Jeffrey. "Hoe bedoel je anders?"
" Nou, ik kreeg onverwachts te horen dat ik vader word. " het is een heel tijdje stil aan de andere kant van de telefoon lijn. Als Jeffrey me antwoord is het niet zoals ik verwacht, maar wel te verwachten," van Lilly? Je bent echt een idioot weet je dat?, Je gaat toch niet met zo een in het niets meisje sex hebben ze zal nooit hoog komen.. kwa carriere".
"Ze is anders dan jij denk hoor Jeffrey, ze is sterk , gepassioneerd en ziet me niet als Harry Styles de man met veel geld" ik hang op, woest op Jeffrey, wie denkt hij wel niet dat hij is? Na enige twijfel bel ik aan bij Lilly "Please Lil, laat me binnen ik wil het uitleggen" Ik zucht zacht .

pov lilly.
ik zit met me rug tegen de deur, wanneer ik Harry me naam hoor roepen.
ik huil zacht " je gebruikte me, waarom? "
" Lilly, laat het me uitleggen, het ... ik... het spijt me echt" .Hij slaat gefrustreerd op de deur met zijn hand.
'''Harry, ik weet het niet .. ik denk dat .....''. Ik schut mijn hoofd en zucht verdrietig .

Reacties (1)

  • bels

    Nooooooo dit is een soort olivia Harry hoofstuk 😂 geniaal. I love it

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen