Bill POV.

Vandaag ga ik officieel naar buiten brengen dat ik een dochter heb, verwekt door een one night stand, want een relatie faken vond ik te ver gaan. Ik houd van Tom, dan wil ik in het openbaar niet net doen alsof ik samen ben met één of andere vrouw. Ik denk niet eens dat ik net kan doen alsof ik verliefd zou zijn op iemand anders. Ik vind het wel jammer dat Tom er vandaag niet bij kan zijn, want dan gaan er vragen worden gesteld. En dan kan ik wel zeggen dat hij een goede vriend is, maar waarom zijn er dan geen andere vrienden aanwezig? Het is vermoeiend om telkens na te moeten denken wat andere mensen zouden kunnen denken.

"Ben je er klaar voor schat?" Vraagt Tom aan mij en ik kijk even op waarna ik knik.

"Maar ik ga jou wel missen," zeg ik zachtjes.

"Je bent hooguit twee uurtjes weg, dat red je wel en als je, je vaker met vrienden toont met Meike erbij gaat ook niemand vragen stellen als jij en ik samen buiten lopen met Meike," zegt Tom en ik knik even.

"Ik houd van je Tom," zeg ik en ik geef Tom een zoen waarna ik vertrek.Wanneer ik eenmaal mijn verhaal heb gedaan kijk ik even naar Meike die nerveus, maar ook nieuwsgierig naar de camera's kijk. "Is de moeder nog in beeld?" Wordt er dan gevraagd.

"Nee, ze heeft haar bij mij afgeleverd toen ze net geboren was en daarna heb ik nooit meer wat van haar gehoord. Ik weet haar naam geen eens," zeg ik terwijl Meike de microfoon probeert vast te grijpen en ik glimlach even, ook al blijf ik het nog altijd lullig vinden voor Tom, want ik kan nu in het openbaar Meike d'r vader zijn, maar dat geld niet voor hem, maar ik weet ook dat Tom met dit plan is gekomen om mij gelukkig te maken, omdat hij weet dat ik er van ons tweeën het meeste mee zat.

Reacties?

Reacties (2)

  • Luckey

    Nu hoop in echt dat goed blijft gaan !

    3 weken geleden
  • ZainaSwift

    uhmm.... waarom zijn er geen kudo's? Ik geef je de eerste!:P

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen