Bill POV.

Ik heb Nicole wel horen roepen en ik zou echt willen dat ik Tom kon helpen, maar dat laat Tom ook niet echt toe. Hij is degene die Nicole niet in de steek wilt laten, terwijl ze op dit moment volgens mij allebei niet gelukkig zijn. "Bill, waarom kijk je zo bedenkelijk?" Vraagt Natascha ineens en gelijk kijk ik haar aan.

"Ik weet dat je al een tijdje geen contact meer hebt gehad met Nicole, maar zou je zaterdag eens met haar kunnen praten? Tom heeft dan een klus, dus je kan alleen met haar zijn," zeg ik.

"Bill, ik kan jou en Tymen toch niet alleen laten," zegt Natascha.

"Ik ga er vanuit dat ik mij zaterdag alweer een stapje beter voel. Gretha en Shelley komen ook," zeg ik.

"Nog meer reden om jou niet alleen te laten," zegt Natascha.

"Je hoeft niet lang weg te blijven. Gan dan vlak nadat Tymen z'n flesje heeft gehad, daarna slaapt hij toch sowieso wel weer twee uur," zeg ik waarna Natascha toch knikt en ik zucht opgelucht, want ik hoop echt dat er iets van een doorbraak gaat komen, ook al denk ik niet dat Nicole nog kan veranderen naar wie ze was, niet ineens van de ene op de andere dag dan toch.Tom POV.

Het is zaterdag en ik pak wat spulletjes voor de meiden om mee te nemen naar Bill. "Waar ga je heen straks?" Vraagt Nicole.

"Ik had je toch al verteld dat ik de kinderen naar Bill breng en daarna een klus heb," zeg ik.

"Nee, dat heb je niet!" Bijt ze mij toe en ik zucht even, ik heb het haar zelfs al drie keer verteld, en ik weet vrij zeker dat ze het gehoord heeft.

"Ik weet zeker van wel Nicole, je redt het wel een halve dag alleen. Je kan zelf eten en drinken pakken en als je naar de wc moet wacht je maar," zeg ik waarna ik naar de kinderen loop om hen te halen. Ik wil niet zo doen tegen Nicole, maar er moet geld binnen komen anders kan ik niemand meer helpen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Go boys!!
    Dit moet opgelost worden

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen