Tom POV.

"Bill, ik ben je echt zo dankbaar dat je mij steunt," zeg ik zachtjes.

"Natuurlijk Tom. Waarom zou ik jou niet steunen? Ik wil dat je, je weer goed gaat voelen en ik hou van je," zegt Bill en ik knik even waarna ik hem een kusje geef. Ik weet zeker dat Bill en ik samen nog een mooie toekomst tegemoet zullen gaan, met Gerdine en ooit met nog een tweede en misschien een derde kindje, maar ik hoop dat ik mij tegen die tijd een stuk beter ga voelen wat betreft Connie, maar als het Bill en mij lukt om haar even te zien, hoop ik dat het helpt, al is het maar een foto.Na nog wat met z'n tweetjes te hebben gewandeld lopen Bill en ik naar de kamer van Emmanuel en Solange en Solange doet samen met Gerdine de deur open. "Papa!" Roept Gerdine vrolijk en ik til haar gelijk op.

"Hey lieverd," zeg ik en ik druk een kus op haar wang.

"Hebben jij en Emmanuel nog school opdrachten te doen?" Vraagt Bill dan aan Solange.

"Nee, we hebben alles aan het begin van de vakantie gemaakt zodat we de rest van de vakantie rust zouden hebben," zegt Solange.

"Okay, zouden jullie dan dit weekend ook op Gerdine kunnen passen? Zowel Tom als ik hebben nog een werkstuk te maken en dat eist nogal wat van onze aandacht," zegt Bill.

"Oh, ja, natuurlijk, geen probleem. Gerdine is echt een schat," zegt Solange en Bill knikt tevreden waarna hij Gerdine van mij overpakt.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw te lief als ze deur opent doet
    Ze vinden helemaal niet erg om op te passen

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen