Twee maanden later.

Bill POV.

Vandaag beginnen de examens, ook al duurt het nog een paar maanden voordat het schooljaar voorbij is, maar deze examens gaan toch bepalen of ik over mag of niet. Hetzelfde geldt trouwens voor Tom. "Bill, ben jij ook goed genoeg voorbereid voor jouw eerste examen?" Vraagt Tom.

"Ik denk het wel. Ik hoop het toch, want ik wil niet een jaar over hoeven doen," zeg ik.

"Nee, we moeten in hetzelfde jaar zien te slagen zodat mijn huwelijksaanzoek plan kan doorgaan," zegt Tom en ik bloos even. Dat is echt het moment waar ik op aan het wachten ben, ook al duurt dat nog een jaar of twee. Ik sla mijn armen om hem heen en zoen hem even waarna ik hem weer loslaat.

"Laten we nu maar naar school vertrekken," zeg ik en Tom knikt waarna ik samen met Tom naar de auto loop om dan te vertrekken.

"Ik hou van je," zegt Tom en ik glimlach even naar hem.

"Ik ook van jou," zeg ik waarna Tom begint te rijden.Eenmaal bij de school stappen we uit en we lopen allebei naar het lokaal waar we examens hebben en ik zucht even. Laten we hopen dat ik mij goed genoeg heb voorbereid. Ik denk van wel, maar ik hoop niet dat ik tijdens het examen ineens een ander gevoel krijg en zoals ik wel vaker heb komt de misselijkheid door de zenuwen ook weer opzetten.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ze moeten slagen!!
    Ze werken er zo hard voor

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen