Zes maanden later.

Bill POV.

Ik kijk op de bankrekening en zucht even. We zijn al door de erfenis heen en dat was niet de bedoeling. Ik dacht dat we er langer mee konden doen, maar nu zijn we al vrij ver door ons geld heen. "Ik moet even weg," zeg ik tegen Tom en hij knikt even waarna ik het huis verlaat.Even later kom ik bij Clay z'n huis aan en ik zucht even. Van Jerry weet ik dat hij zelf ook niet veel geld heeft, dus ik kan niet bij hem aankloppen, maar Clay heeft wel veel geld en ik denk dat hij mij en Tom weleens uit de brandt zou kunnen helpen, totdat Tom en ik zelf weer geld weten binnen te krijgen.

Ik druk op de bel en even later gaat de deur open. "Bill?" Vraagt Clay verbaasd en ik knik even.

"Ik, of eigenlijk, Tom en ik, we hebben jouw hulp nodig," zeg ik en Clay knikt waarna hij mij binnen laat.

"Vertel," zegt Clay.

"Tom en ik beginnen langzaamaan in geldnood te raken, dus ik hoopte dat jij ons kon helpen," zeg ik.

"Op één voorwaarde," zegt Clay en ik knik.

"Één keer seks met Tom en mij, als één van ons zwanger raakt krijg jij wat je wilt en anders moet je het ook accepteren," zeg ik.

"Okay, deal," zegt Clay en ik knik. "Ik moet even naar de wc, ik ben zo terug," zegt Clay en ik knik even waarna hij naar de wc loopt en ik hoor kreunen uit de wc komen waarna ik naar de wc loop en ik open de deur en zie Clay met z'n penis in z'n hand zitten en ik voel mijzelf opgewonden raken bij het zicht en ik snap zelf niet waarom.

"Clay," zeg ik zachtjes en hij kijkt mij aan waarna hij z'n penis loslaat en ik trek hem mee naar de bank. "Met mij krijg je dan twee kansen om raak te schieten," zeg ik zachtjes waarna ik mij uitkleed en ik zie Clay mij aankijken terwijl er een apart gevoel door mijn lichaam gaat. Ik zet mij dan op Clay z'n penis en kreun luid terwijl ik op Clay begin te bewegen. "Oh ja! Ja!" Kreun ik luid en ik vermoed dat ik zo geniet omdat Tom en ik hier al even geen tijd meer voor hebben gehad vanwege de kinderen, maar het is ook dom, want ik moest de wederdienst eerst nog met Tom overleggen.

Ik begin steeds sneller te bewegen terwijl Clay z'n handen op mijn heupen legt. "Oh, fuck,ja!" Kreun ik.

"Aaaaaahhhh," Kreunt Clay wanneer hij klaarkomt en ik ga van hem af. "Dit was zoveel beter dan onze eerste keer," zegt Clay en ik kijk hem even aan.

"Dat was geen eerste keer. Je verkrachte mij toen!" Roep ik uit waarna ik gelijk opsta om mij aan te kleden.

"Hmm, ja, sorry," zegt Clay en ik zucht even.

"Weet je wat, vergeet die hele deal, Tom en ik komen er zelf wel uit," zeg ik.

"Kom op, ik maak gewoon wat geld naar jullie over om mee te doen totdat jullie zelf weer extra geld binnen kunnen krijgen," zegt Clay waarna ineens de bel gaat en Clay trekt z'n boxer aan en loopt naar de deur.

"Hoi Clay," hoor ik Tom z'n stem zeggen en mijn ogen worden groot. "Bill, wat doe jij nu hier?" Vraagt Tom verbaasd en hij kijkt even van Clay naar mij.

"Ik kan ook vragen wat jij hier doet," zeg ik.

"Clay om financiële hulp vragen. Ik had mijn tante gebeld, maar zij en Alex konden niks missen, dus nu ben ik hier," zegt Tom.

"Ik heb het al geregeld," zeg ik waarna ik even naar Clay kijk en mij dan weer op Tom focus. "Maar er is wel iets wat je moet weten."

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh god
    Wat een zooitje

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen