Bill POV.

Wanneer de eerste wee begint probeer ik mij sterk te houden zodat niemand er iets van hoeft te merken. "Thomas en Leentje mogen wel blijven, toch?" Vraagt Mark nadat hij z'n verhaal heeft gedaan.

"Daar kunnen we helaas nog niks over zeggen, maar de juiste keuze zal sowieso worden gemaakt," wordt hem gezegd.De zitting duurt langer dan verwacht en de weeën volgen elkaar nu wel heel snel achter elkaar op en ik begin wat te puffen. "Bill?" Vraagt Tom en ik kijk hem even aan.

"Ik, de baby gaat komen," zeg ik zachtjes.

"Kom, dan moeten we naar het ziekenhuis," zegt Tom.

"T.Te laat," zeg ik, want ik ken het gevoel dat ik nu heb. Het is tijd voor de baby om te komen. Niet straks, maar echt nu.

"Oh boy," zegt Tom en hij helpt mij overeind en hij neemt mij mee naar de gang, waar ik mij gelijk op de grond laat zakken. "Bill, we moeten naar de wc's voor wat privacy," zegt Tom.

"Ik houd het niet meer Tom," zeg ik en ik trek mijn broek uit en even later begin ik te persen.

"Goedzo Bill, ik zie het hoofdje," zegt Tom en ik negeer iedereen die naar ons kijkt en die dingen met elkaar praten totdat ik ons kindje hoor huilen. "Een nieuwe dochter Bill," zegt Tom en er loopt een traan over mijn wang wanneer Tom het meisje aan mij geeft.

"Jade, dat is hoe we haar noemen," zeg ik en Tom knikt instemmend terwijl ik alleen maar ons dochtertje kan bekijken.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Jade dacht ik moet vandaag komen gewoonxD

  1 jaar geleden
  • syllie1992

   Hahah, inderdaadxDDie wou er snel uitxD

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen