Foto bij 148 - Only big white lies

Voor misschien wel de eerste keer schieten jullie samen in de lach om het latten dat jullie gedoemd zijn te doen. Want feit blijft, dat zelfs als je in Los Angeles blijft, Bill gewoon op toer blijft gaan.
“Thank you for sharing that with me,” glimlacht Bill uiteindelijk en hij drukt een kus je op wang.
“Thanks for listening,” verzucht je. “It actually kinda helps, I guess. I feel less nervous.”
“Good!” Hij werpt een blik uit het raam en je ziet een brede grijns op zijn gezicht verschijnen. “Thank God, we’re almost home!”
“Thank God?” Je schudt grinnikend je hoofd.
“Well, I guess I am just glad to be going back home. Aren’t you?”
“I guess I am.”

Het zal waarschijnlijk door de jetlag komen, en misschien ook wel een beetje omdat je je gewoon nog niet helemaal jezelf voelt, maar de dagen nadat jullie terug in Los Angeles zijn verlopen een beetje vreemd. Het lijkt wel alsof je maar de helft meekrijgt van wat er om je heen gebeurt – als het niet minder is. Het lijkt er een beetje op alsof Bill, Tom en Heidi van alles achter je rug om te bespreken hebben, maar goed, dat zal waarschijnlijk dus wel komen omdat je vrijwel niks mee krijgt op het moment. Je bent zo in je eigen wereldje teruggetrokken, dat je je haast rot schrikt als je ziet dat Georg en Gustav vrijdagochtend aan de tuintafel zitten als je beneden komt.
“There she is!” groet Tom je iets te vrolijk. “Goodmorning, sunshine!”
“Morning,” brom je terug, terwijl je doorslentert naar het koffiezetapparaat. Hoe kan die jongen zo opgewekt en vrolijk zijn na de avond die jullie gisteren gehad hebben? Het moet zeker tegen vier uur vanochtend zijn geweest toen je eindelijk naar bed ging, en het leek er niet op alsof Tom en Heidi toen van plan waren om ook snel naar boven te gaan. Bill ook niet trouwens, maar die ligt dan ook nog in bed nu. Je pakt twee volgelopen kopjes onder het koffiezetapparaat vandaan en loopt terug richting de trap, terwijl je richting de tuin roept: “I’ll try and get Bill out of bed, too.”
“Sure you will,” plaagt Georg. “Don’t take too long!”
Je rolt je ogen en verdwijnt de trap op.

[Bill P.O.V.]
Als je hoort dat Maud terug de trap op loopt, leg je snel je telefoon weg en ga je weer op bed liggen. Je sluit net je ogen als je de kamerdeur open hoort gaan. Ze loopt zachtjes richting het bed en je hoort hoe ze iets op het nachtkastje zet, voordat ze naar je toe buigt en zacht een kus op je wang drukt.
“Good morning, Billchen. It’s time to wake up,” fluistert ze. Je opent langzaam je ogen, om de schijn op te houden dat je nog lag te slapen, en glimlacht dan zodra jouw blik de hare ontmoet.
“Good morning, Poohbear.” Je gaat wat rechter zitten en slaat de deken voor haar open. Ze kruipt direct naast je in bed en dicht tegen je aan. “What are you doing up so early?”
“Couldn’t sleep,” verzucht ze. “Might be a good thing, though. Gustav and Georg are already here.”
“They are?” Je kijkt haar met gespeelde verbazing aan. “What time is it?”
“Quarter past ten. What time did you all go to bed?”
Je wrijft even in je ogen en leunt dan voorzichtig over haar heen om een kopje koffie van het nachtkastje te pakken. “Oof. That must have been around six or something. I think it was already getting light out.”
“It was already getting light out when I went to bed around four.” Ze schudt lachend haar hoof den pakt dan ook haar koffie van het nachtkastje. “What were you guys up to?”
“Not much,” lieg je en je bijt zacht op je lip. Je haat het om tegen haar te liegen, maar goed, een white lie moet kunne, toch? “I barely remember, anyway.”
“All right.” Ze schudt opnieuw lachend, afkeurend haar hoofd. “You had way too much to drink, anyway.”
“I did not!”
“Whatever, Kaulitz.” Ze drukt een kus op je wang en neemt een flinke slok van haar koffie. Dan zet ze de inmiddels alweer lege beker terug op het nachtkastje en staat op. “I think we should get up and have a quick shower, before we go downstairs. You reek of beer and ciggies.”
Je kijkt haar semi-beledigd aan. “Excuse me?”
“Just take off your clothes and get that sexy ass in the shower with me!”

Reacties (3)

 • Pineapple20

  ❤️❤️❤️

  1 jaar geleden
 • Luckey

  Hahaaa eet elkaar niet op in de douchexD

  1 jaar geleden
 • Maleficent20

  ♡♡♡♡♡

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen