Bill POV.

Wanneer ik eindelijk weer mag opstaan doe ik dat ook en ik zie dat Meike nog steeds naar de pers aan het kijken is en ik geef haar een kusje. "We gaan de rust van thuis weer opzoeken meid," zeg ik en ik neem haar mee naar huis.Eenmaal thuis geef ik haar aan Tom. "Wat was ze een schatje tijdens de persconferentie," zegt Tom.

"Je hebt gekeken?" Vraag ik verbaasd.

"Natuurlijk heb ik gekeken. Ik wou toch weten hoe je het deed. Ik geloofde je, terwijl ik de waarheid ken, dus dan moet iedereen je geloven," zegt Tom.

"Ik ben blij dat te horen," zeg ik en ik geef Tom een zoen en kijk naar Meike die d'r hoofd op Tom z'n schouder laat rusten. "Ik ga zorgen dat ik eens wat met Meike en andere vrienden ga wandelen, zodat jij en ik binnenkort samen met Meike erbij wat kunnen ondernemen," zeg ik en Tom knikt.

"Dat klinkt als een perfect plan. Ik kan al niet wachten," zegt Tom en ik lach even. "Ik ga Meike denk ik maar even een dutje laten doen. Volgens mij is ze moe," zegt Tom en ik knik.

"Ja, doe dat maar," zeg ik en Tom knikt waarna hij met Meike naar boven loopt en ik zet mij op de bank. Even wat rusten voordat we morgen weer een volgende training hebben.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw zo lief !

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen