Bill POV.

Thuis, wanneer het avond is en de kinderen op bed liggen stort ik toch in. "Bill, kom hier," zegt Tom en hij neemt mij in z'n armen.

"Tomi, Brian verdient het om Niek te blijven zien, maar ik weet niet hoe ik het nu moet aanpakken met die Lucy," snik ik en Tom streelt over mijn rug.

"Misschien even laten rusten. Niek zou volgende week na vandaag toch pas weer naar Brian?" Vraagt Tom en ik knik langzaam. "Het komt nog wel goed. Ik snap dat je, je zorgen maakt met dat het om jouw zoon gaat, maar er komt vast een oplossing," zegt Tom.

"Ik hoop het. Ik wil die Lucy niet in het leven van de kinderen," beken ik dan.

"En dat snap ik. Het was ook best wel eng om te zien hoe ze Niek opeiste," zegt Tom en ik knik langzaam. Als ze gewoon een kindervriend was had ik dat wel gezien en was het voor mij okay, maar zoals Tom het zegt, het kwam toch best eng over. Tom drukt dan een geruststellende kus op mijn wang en ik kijk hem even aan. Wat houd ik toch van die man, maar gelijk schud ik mijn hoofd waarna ik weer wat meer naar beneden kijk. Ik wou dat ik Tom durfde te vragen om het weer als stel te proberen, maar die durf is er nog niet. Zelfs niet op momenten dat Tom zo lief voor mij is.

"Je helpt mij goed," zeg ik dan zachtjes.

"Natuurlijk, ik hou toch van je," zegt Tom waarna ik hem toch wat verbaasd aankijk. "Ik, ehm, ik bedoel dat ik om je geef, met ons verleden en alles," zegt hij en hij krabt zich wat verlegen op z'n achterhoofd.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha jammer Tom je bedoelde toch even wat andersxD

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen