Tom POV.

Het is maandag en ik ben echt zo moe. Ik ben op dit moment weliswaar niet misselijk, maar ik weet toch nu al dat naar kantoor gaan lastig gaat worden. Zeker om daar de hele dag heen te gaan. "Ik ga even naar kantoor bellen," zeg ik tegen Bill en hij knikt.

"Het komt wel goed. Ze begrijpen het vast wel. Ze zijn vast niet net zoals jouw oude baas," zegt Bill en ik knik even waarna ik het nummer wat ik heb gekregen bel.

"Hallo, u spreekt met Tom Kaulitz," zeg ik.

"Aah, de nieuwe, als ik het goed heb," zegt mijn baas.

"Ja, klopt. Ik wou even laten weten dat ik zwanger blijk te zijn en daar echt heel erg veel last van heb," leg ik uit en even is het stil, wat mij best nerveus maakt.

"Okay, lukt het om vandaag wel even naar kantoor te komen om ingewerkt te worden zodat je het daarna vanuit huis kan doen?" Vraagt mijn baas.

"Als het niet erg is dat mijn man meekomt," zeg ik.

"Nee, dat is geen probleem. Jouw gezondheid en veiligheid gaan 100% voor," zegt mijn baas en ik glimlach even. Dit is echt een leuke baas en ik kan stiekem toch niet wachten om wel naar kantoor te kunnen gaan. Hopelijk zit er een moment in mijn zwangerschap waarop dat wel kan.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    10x betere baas als de oude
    In werken en dan thuis aan de slag!

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen