JOYCE PRESLEY KING
You tell me to quiet down cause my opinions make me less beautiful
But I was not made with a fire in my belly so I could be put out
I was not made with a lightness on my tongue so i could be easy to swallow
I was made heavy half blade and half silk difficult to forget and not easy for the mind to follow


Am I allowed to look at her like that?
Could it be wrong
When she's just so nice to look at?
And she smells like lemongrass and sleep
She tastes like apple juice and peach
Oh, you would find her in a Polaroid picture
And she...
Means everything to me

NAAM
Joyce—
      From the medieval masculine name Josse, which was derived from the earlier Iudocus, which was a Latinized form of the Breton name Judoc meaning "lord". The name belonged to a 7th-century Breton saint, and Breton settlers introduced it to England after the Norman Conquest. It became rare after the 14th century, but was later revived as a feminine name, perhaps because of similarity to the Middle English word joise "to rejoice".

Presley—
      an English surname that was originally derived from a place name meaning "priest clearing" (Old English preost and leah).

King—
      From Old English cyning "king", originally a nickname for someone who either acted in a kingly manner or who worked for or was otherwise associated with a king.


LEEFTIJD
Joyce is vierentwintig jaar oud. Ze is geboren op 9 juli, dit maakt haar zodiac een Cancer.
Element: Water
Quality: Cardinal
Color: White
Day: Monday, Thursday
Ruler: Moon
Greatest Overall Compatibility: Capricorn, Taurus
Lucky Numbers: 2, 3, 15, 20
Date range: June 21 - July 22UNIVERSITY LIFE
Momenteel zit Joyce in haar tweede jaar van de studie Geneeskunde aan de University of Melbourne.
Ze is lid van de Melbournian Stars.


[/size]

UITERLIJK

Lichaam
Figuur • Slank
Lengte • 1 meter en 70 centimeter
Littekens • Nee

Haar
Kleur • Bruin
Lengte • Lang
Stijl • Slag

Gezicht
Oogkleur • Bruin
Wenkbrauwen • Bruin en gemiddelde dikte
Wimpers • Bruin
Neus • Smal
Lippen • Vol en lichtroze


INNERLIJK
Joyce is een lieve en sociale meid. Hoewel ze prima zelf kan zijn, spendeert ze liever tijd met andere mensen. Mensen die haar net ontmoeten, maar zeker ook mensen die haar al langer kennen, zullen haar beschrijven als aardig en behulpzaam. Voor vrienden is ze loyaal en zal ze voor hun klaar staan. Dit heeft er al wel eens voor gezorgd dat ze mensen te vaak een kans heeft gegeven. Het moment dat ze dit door heeft is het ook klaar en zal je hard moeten werken om haar vertrouwen weer te winnen. Haar vertrouwen is sowieso al niet erg makkelijk te winnen.
De dame zet anderen hun belang boven die van haar, iets wat stamt uit het zijn van de oudste dochter zijn én het ongeluk van haar vader en ziekte van haar broer. Dit heeft er ook voor gezorgd dat ze zorgzaam is over haar vrienden of dronken meiden die ze tegenkomt op feestjes.

Ze is een ambitieuze en gedreven dame. Joyce heeft een goede dosis zelfvertrouwen. Dit komt extra naar boven als iemand haar onderschat. Zo kan het dan lijken alsof ze wat arrogant is. Maar ze weet wat haar doelen zijn en dat ze deze kan behalen. Een goed stel hersenen ondersteunen haar hier dan ook bij. Hoewel ze dus slim is, heeft ze niet de slimste strategie tijdens het studeren. Joyce is een koningin in het uitstellen van haar werk en dit op het laatste moment te doen. De stress van de deadlines zorgen ervoor dat ze beter kan werken en focussen.

Hoewel Joyce zelf best wel calculerend kan zijn, laat ze zich door vrienden wel mee trekken in impulsieve ideeën of avonturen. Ze wil namelijk over haar angsten heen komen en voornamelijk gewoon lol hebben tijdens haar tijd op de universiteit. Hierdoor kom je haar op de meeste feestjes wel tegen.I have heels higher than your standards
''I have coffee now, so I can officially do anything. Let's go save the world.''


GESCHIEDENIS
Joshua King • Vader (60) • Brandweerman
Katherine King (neé Armstrong) • Moeder (59) • Ambulanceverpleegkundige
Jack Benjamin King • Broer (27) • Brandweerman
Callum King • Broer (24) • Journalistiek student aan de University of Melbourne
Zola King • Zusje (16) • Middelbare schoolstudent

William King • Grootvader • Voormalig brandweerman
Alexandra King (neé Jones) • Grootmoeder • Voormalig advocate

Jonathan Armstrong• Grootvader • Voormalig
Olivia Armstrong (neé McKinley) • Grootmoeder • Voormalig algemeen chirurg


Joshua en Katherine hebben elkaar ontmoet tijdens hun werk bij de Brandweer Melbourne en zijn na een gezamelijke en moeilijke call na hun dienst wat gaan eten en drinken samen. Na enkele dates zijn de twee gaan daten en na drie jaar is Joshua op één knie gegaan. Het pasgetrouwd stel kwam er achter al gauw achter dat ze zelf geen kinderen konden krijgen en dus hebben ze zich aangemeld voor adoptie. Zo heeft het stel eerst Jack geadopteerd, voordat Joyce geadopteerd werd. Zij was toen vijf. Twee jaar later adopteerden ze Callum. Tenslotte werd Zola als laatste geadopteerd, drie jaar na Callum. Het gezin van Joshua en Katherine was compleet en ze hebben hun kinderen met veel liefde opgevoed.

Hoewel Joshua en Katherine niet de best betaalde banen hebben, heeft het gezin altijd alles kunnen betalen wat betalen moest worden en was er vaak ook wel wat over voor wat extra's, zoals een dagje naar de dierentuin of naar de bioscoop te gaan. Daarnaast hebben de kinderen ook geleerd over de waarde van geld en dat je daarvoor moet werken. Zo hebben ze allemaal een bijbaan gehad. Joyce zelf heeft in een restaurant gewerkt vanaf haar zeventiende tot en met haar tweeëntwintigste. Sinds ze met Geneeskunde is begonnen heeft ze geen tijd meer om dit te doen. Nu geeft ze bijles in biologie aan middelbare scholieren, gezien ze dit deed voor Geneeskunde.

Het gezin werd echter meerdere keren bijna uit elkaar gerukt. Toen Joshua een ongeluk op werk had of toen Callum ernstig ziek werd. Uiteindelijk dacht de familie King dat ze zonder problemen door konden gaan, tot dat Joyce bijna verdronk na een fout met surfen toen ze zestien was. De brunette heeft hierdoor een korte periode in een medische coma gelegen en na drie maanden kon ze weer naar huis en haar gewone leven weer vervolgen. Of dat dacht ze. Joyce was doodsbenauwd om weer te proberen surfen, wat haar liefde en haar leven was en voelde hierdoor een leegte. Ze is zich gaan storten op haar studie en haar andere tijdsbestek: zingen, acteren en dansen, voornamelijk musical. Dit deed ze eerst erbij voor de leuk, maar in verloop van tijd is het een van haar passies geworden. Op haar eenentwintigste heeft ze weer haar surfboard durven oppakken en is ze langzaam weer aan de gang gegaan. Hoewel ze niet zo fanatiek is als voorheen, geniet ze ervan om het weer te kunnen doen.

Joyce is dus op haar vijfde geadopteerd. Voor deze tijd heeft ze eerst twee en een half jaar bij haar biologische ouders gewoond. Twee jonge mensen die totaal niet geschikt waren om ouders te zijn en constant high of dronken waren. Gezien ze verder er ook niets om gaven hebben ze niet geprobeerd om nuchter te worden en verantwoordelijkheid te nemen. Zo is Joyce in diverse pleeggezinnen geplaatst, totdat ze bij de familie King kwam twee jaar later. Ze is daar een halfjaar als pleegdochter geweest, voordat ze officieel geadopteerd werd.


please note: ik heb geen flauw idee hoe adoptie en pleeggezinnen werkenEXTRA
Seksualiteit: Biseksueel
Talen: Engels (vloeiend), Italiaans (goed)
Likes:
Dislikes:

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen