Bill POV.

Vandaag heb ik Meike meegenomen naar de training, nu toch iedereen weet dat ze mijn dochter is, waarom niet? Het zal niet elke keer kunnen, want echt focussen op de training wordt lastig, maar nu het toch nog geen super belangrijke training was.

Tijdens de training kijk ik even naar Tom wanneer ik even bij Meike ga zitten en ik zie Tom ons aankijken. Het lijkt erop dat Tom op dit moment toch wat jaloers is. "Kom, we gaan even naar papa Tom," fluister ik Meike toe en ik loop met haar naar hem toe en geef haar aan Tom en gelijk slaat ze d'r armpjes om Tom z'n nek en ik glimlach even, totdat ik merk dat het hele team ons aanstaart.

"Tom is mijn beste vriend, dus Meike kent hem goed," leg ik dan uit en gelukkig lijken onze ploeggenoten mijn uitleg te accepteren en ik pak Meike weer terug en zet haar aan de kant. "Blijf hier maar zitten, ja lieverd?" Vraag ik en Meike knikt en ik druk een kus op haar wangetje waarna ik weer terug het veld oploop. "Kom hier met die bal," zeg ik en de bal wordt gelijk naar mij toegetrapt en ik trap de bal richting de goal om onze keeper wat te testen.

"Je bent super Bill," zegt Tom en ik lach even naar hem.

"Dank je," zeg ik en ik knipoog naar hem, zonder dat iemand anders het ziet waarna ik weer wegloop om de training verder voort te zetten.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw zo lief!!
    Zo dan kan meike bij team genoten ook bij Tom

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen