Bill POV.

Na even loop ik naast Tom en ik kijk hem even aan. "Je weet wat de bedoeling is he?" Vraagt Tom.

"Hoe bedoel je?" Vraag ik.

"Nou, als je zwanger bent geworden en zijn draagmoeder bent. Het is niet zoals met Thiago en Jennie, want het kind zal bij hem komen wonen, kan je dat aan?" Vraagt Tom.

"Natuurlijk kan ik dat aan," zeg ik, of dat is toch wat ik hoop, maar het kan net zo goed dat ik niet zwanger ben en die tweede poging gaat er nu toch niet komen. Ik kijk even naar Tom z'n hand en pak die vast. "Ik zal die wond op je hand thuis wel verzorgen," zeg ik zachtjes.

"Dat is niet nodig. Het meeste van het bloed is niet van mij," zegt Tom en het verbaasd mij dat Tom totaal niet boos op mij is. Hij heeft toch wel begrepen dat ik seks had met Clay omdat ik opgewonden van hem werd? Ik heb dat eerlijk gezegd. Niet dat ik wil dat Tom boos op mij is, maar ik vind het toch wel apart dat Tom geen eens een klein beetje kwaad op mij is.Wanneer we eenmaal thuis zijn pak ik een doekje voor Tom z'n hand om die te verzorgen en ik kijk Tom even aan en ineens voel ik Tom z'n lippen op die van mij en ik snap er nog steeds niks van.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Hahaha Tom houd te veel van je
  Haal anders een after pilxD
  Want Bill jij kan dit echt niet aan anders
  Die stoort in en er is geen contact getekend ervoor

  1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen