Foto bij Hoofdstuk 2

In dit hoofdstuk zal Zaina kennis maken met het Raimon team...

De ontmoeting met het Raimon team

“Dit is Zaina, iedereen”, zegt de leraar. “Leuk om kennis te maken!”, zeg ik dan maar. Ik zat naast een hele stille en serieuze jongen. Hij keek heel de tijd naar buiten en zei niets.
De bel gaat. Ik zie iedereen naar een ander klaslokaal, en ik wist even niet meer naar welk klaslokaal ik moest gaan. Ik raakte stilaan in paniek! Opeens hoorde ik een stem: “Hallo! Kan ik je misschien helpen? Ik ben Mark Evans”. “Uhm… Ja naar welk klaslokaal moeten we de volgende les ?”. “Naar lokaal 205”. “Ah dankjewel, ik ben Zaina Swift, ik ben hier net nieuw dus daarom…”, Mark onderbrak me en zei: ”Wat maakt het uit! Ik ben Mark Evans, ik ben de aanvoerder en de keeper van ons schoolvoetbalteam!”. “Kan ik je later spreken, Mark?”. Kom straks maar naar ons clubhuis, oké?”

De dag gaat snel en zo is hij weer voorbij. Ik ga naar het clubhuis, en buiten het clubhuis hoor ik de spelers van het team trainen. Opeens komt de bal mijn kant op, en schiet ik hem direct terug van waar die kwam. Ik keek op en ik zag dat Mark de bal vasthield. “Hi Zaina, dus je bent toch gekomen!”, zegt Mark. “Ja ik had er gewoon zin in” “Zin in een potje?” “Oké, kom maar op!” Nadat ik dit antwoorde, zag ik opeens een jongen met blauw haar naar Mark rennen. Toen ik hem zag, herkende ik hem meteen: Het was Nathan!!

Nathan keek me aan en stond even stil. Ik denk dat hij me wel heeft herkend, maar niks wil zeggen… Naast hem zie ik die ene jongen die naast me zit op de bank. Hij bekijkt mij van top tot teen en zegt iets tegen Mark. Mark roept naar mij: “Schiet eens!”. Hij gooit de bal naar mij. Ik pak de bal en schot hem keihard af op het doel. Hij krijgt zelfs niet eens de kans om de reageren en de bal vliegt in het net. Ik hoor hem roepen: “Geweldig!”

Hij komt lopend aan en zegt: “Wil je bij ons in het team komen?” Ik zeg natuurlijk ja, want ik kreeg er al zin in. Hij trok me mee naar binnen (in het clubhuis) en stelde me voor. Wie me vooral opviel was een jongen die blijkbaar Kevin heette en roos haar had. Hij keek niet zo blij op mijn komst, en helemaal niet toen hij hoorde dat ik een spits was…

Kevin doet altijd zo;)


-Zaina Swift

Reacties (2)

 • Duendes

  We love Mark wat een kneus:Y)
  Is ze familie van Nathan? Want eh zelfde achternaam enzo maar waarom praten ze dan niet huh woah ik ben benieuwd

  1 maand geleden
  • ZainaSwift

   Das nog een verrassing;)

   1 maand geleden
 • Samanthablaze

  Mark is zo heerlijk enthousiastxD

  Hm, ik ben benieuwd hoe ze Nathan kent:O

  En Kevin moet gewoon zijn mond houden

  1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen