Foto bij 8

"En jij." Ik weet meteen dat hij het tegen mij heeft, ondanks dat hij zijn blik nog op Vince gericht heeft. Langzaam draait Harry zich om, om mij vervolgens met een andere blik dan normaal aan te kijken. Waar lijkt dit op? Ik zie zijn glimmende groene ogen, ze staan vol nieuwsgierigheid en iets wat lastig te verklaren is. Ik zou denken dat hij een soort van bewondering laat uitstralen, als hij zich tot mij richt.

'Maar even serieus, dat is niet mogelijk toch? Hij is zo.... levensgevaarlijk en ik ben zo..... anders dan dat.'

Hij pakt mij rechterarm, hij draait de binnenkant naar zich toe en kijkt ernaar. "Verbazingwekkend, ik had gedacht dat je je arm wel zou verbergen nu er zoveel hechtingen inzitten." Ik trek aan mijn arm, maar hierdoor verstevigd hij zijn grip echter. Zijn ogen vliegen op naar de mijne, ik zie dat de onbekende schittering plaats heeft gemaakt voor uitdaging.
Ik stap dicht op hem af en ga op mijn tenen staan, zodat ik iets hoger kom en hopelijk zelfverzekerd overkom.

"Fuck you're self Styles."

Mijn woorden verlaten vol haat mijn mond, mijn ogen moeten vuur spuwen. Ik hoor dat er kleine geluidjes worden gemaakt en het wordt langzaam opnieuw stil, terwijl iedereen net een beetje los kwam. Helaas is Harry niet zo geamuseerd als de rest hier, want een kreun ontsnapt mij als hij zijn hand rond mijn paardenstaart slaat en mijn hoofd naar achteren trekt. Hij komt zo dicht bij dat ik elke oneffenheid op zijn gezicht kan zien, zo heeft hij 1 moedervlek rond zijn kin en verschillende sproetjes verspreid over zijn gezicht. Maar verder kom ik niet, zijn grip wordt harder en hij duwt mij nu tegen hem aan. Ik word haast misselijk van zijn lichaamswarmte en de zoete geur die om hem heen hangt.

"Maak mij niet kwaad Eloise, dat zal je slecht afgaan." Ik probeer de rilling die door mij heen trekt te negeren, de geur van zijn adem niet te diep in te ademen.

'Jezus man, je stinkt. Alcohol, sigaretten en nog iets ranzig's.'

Even schud ik mijn hoofd, elke keer worden mijn gedachtes naar onbelangrijke dingen toe getrokken, alsof ze niet beseft hoe fucked up deze situatie is.
Ik merk ook meteen dat ik het niet op een rijtje heb, want ondanks zijn waarschuwing trek ik mijn hoofd nog dichterbij. Hierdoor raakt mijn neus de zijne, een kleine schok gaat door mij heen. Naast Florian ben ik nog nooit zo dicht bij een man geweest, bij deze man is dat nog weer anders. Want nu zie ik elk detail in zijn ogen en er omheen, ik zou er uren in kunnen kijken vrees ik.
"Het gaat mij elke keer slecht af als wij elkaar treffen, elke keer als ik jouw zie doet het pijn." Mijn stem sist, terwijl hij mij recht aan blijft kijken. Zijn wenkbrauwen trekken naar elkaar toe, zijn gezicht word weer even donker als hij zo kijkt. "Dat is wat ik doe, ik doe mensen pijn Honey." "Jij bent echt gestoord, je bent gek. Hoe kom jij zo fucked up?"
Nu lijkt zijn hele gezicht bij elkaar te trekken, mijn handen vliegen naar mijn hoofd als hij mij haren nog harder vastpakt. "Laat los, je doet mij pijn." Maar helaas voor mij blijft zijn grip het zelfde, Harry zijn ogen flitsen over mijn gezicht. Ze gaan tussen mijn ogen en lippen heen en weer.
"Ik zei, laat mij los." Zijn ogen lijken zwart als hij mij uiteindelijke weer aankijkt, maar zijn grip veranderd niet.

'Best, jouw keuze dan.'

Ik laat zijn handen los en wil naar hem uithalen, ik ga voor zijn gezicht om hem daar een klap te verkopen. Maar op een wonderlijke rede heeft hij dat meteen door, zijn lichaam vliegt naar achteren terwijl zijn vrije hand mijn hand in de lucht stopt. Zijn borst gaat net als de mijne snel heen en weer, we zitten waarschijnlijk vol heftige emoties. Maar ik kijk geschokt op als Harry begint te lachen en mijn haar los laat en mij bij mijn nek grijpt, "you stupid bitch." Hij laat mijn hand los en ik ben bang dat hij naar mij wil uithalen, als een soort schilt sla ik mijn handen om mijn hoofd. Maar opnieuw moet hij nu lachen, zijn hand trekt mijn armen weg en duwt mij opnieuw dicht bij hem terwijl zijn hand zich nu achter in mijn nek sluit.

"Ik zou jouw op zoveel manier pijn kunnen doen, met een simpele klap zou ik mijn punt niet maken. Ik zou je vernederen, ik zou je verkrachten en beschadigd en gebroken achterlaten."
Ik merk dat mijn adem op hol slaat door zijn woorden, ik voel dat de angst nu door de laag van drank heen komt en ik raak lichtelijk in paniek. Ik voel hoe mijn onderlip begint te trillen en ik probeer vooral nu niet in zijn armen te breken.
Harry daar in tegen zucht heel diep, zijn borst gaat even hoog op en neer. "Godverdomme," mijn ogen schieten van zijn borst naar zijn gezicht als hij die woorden geïrriteerd en boos fluistert.
"Ik zal dat niet doen bij jouw, adem Eloise." Ik raak totaal verward, wat wil hij nu? "Ik snap je niet, waarom zou je zo iets dan zeggen?" Hij rolt met zijn ogen terwijl er tegelijkertijd een grijns op zijn gezicht ontstaat.
"Zodat jij een beetje in dimt, feeks." Ik merk dat ik door zijn stem weer rustig word en ik nu zelfs verontwaardigd ben, "pardon? Hoe noem je mij?"
"Een feeks, je bent een kleine heks."

In hap zo veel mogelijk lucht naar binnen dan mogelijk is, als ik voel hoe zijn lippen over mijn hals gaan naar mijn oor. Zijn huid is ruw door de stoppels, ik krijg kippenvel door het contact van zijn huid op de mijne. Dit gevoel heb ik nooit gehad, nog nooit. Het gevoel dat ik niet meer kan ademen, totaal machteloos ben door een simpele en totaal ongepaste aanraking.

Mijn hoofd duizelt en mijn lichaam verraad zichzelf als ik mijn hoofd kantel, als hij met zijn neus tegen de binnenkant van mijn oor drukt.
"Ik haat het hoe jij je heksenklauwen in mij weet te zetten, ik zal er alles aan doen mij ervan los te blijven scheuren Honey. Nu doe je wat ik zeg, anders dan zal ik niet langer genadeloos tegen je zijn. Je volgt mij zo meteen en waagt het niet van mijn zijde te wijken. Als je dat wel doet, breek ik je arm begrepen?"

'O dus nu was je nog lief en schattig? Oké baas, ik zal mij netjes gedragen en met je mee gaan. Ik ben compleet gestoord, dat is wel duidelijk nu toch? Want laten we even deze situatie bekijken, iedere slimme vrouw was weg gerent en had de politie gebeld of niet?'

Het duurt blijkbaar te langt voor ik reageer, want hij schraapt met zijn tanden over de huid van mijn nek. Als reactie grijp ik hem bij zijn armen, 'holy shit die zijn zo breed.'
"Ik vroeg of je het begrepen had? Antwoord mij Eloise." "J-ja Harry." Ik voel een glimlach tegen mijn huid aan ontstaan en ik voel mijzelf een beetje opgelucht en laat meteen zijn armen los. "Het is Harry nu? Interessant weer, geen Styles of ander gescheld?" Ik schud mijn hoofd voor zo ver het mogelijk is en een zachte 'nee' verlaat mijn mond.
Harry trekt zich terug en bekijkt mij tevreden, "dan weet ik nu hoe ik die kleine demon in je kan temmen." Hij strijkt nog even over mijn huid van mijn wang en nek en richt zich dan weer helemaal op, de situatie om ons heen bekijkend.

"Waar kijken jullie naar?" Boos snauwt hij naar de andere mensen in de ruimte, die niet goed lijken te weten wat ze moeten doen. Dus ongemakkelijk lijken ze hun weg te vinden, iemand opent de deur en fluit waarnaar er weer een paar vrouwen naar binnen komen. Er word weer gepraat en tot mijn verbazing begint de drank weer te vloeien en de drugs word weer gepakt en gesnoven of op een andere manier naar binnen gewerkt. Verbaast kijk ik hoe snel dit allemaal weer opgepakt wordt, hoe doen deze mensen dat?
Harry laat mij los en loopt terug naar de bank waar hij iets zegt tegen 1 van de mannen daar, die knikt en even naar mij kijkt.

Met grote passen loopt Harry langs mij en ik begin te bewegen, "waar gaan wij heen? Wat gaan we doen?" Maar Harry antwoord niet en loopt stug door, we gaan de club weer in en lopen tussen de mensen door naar de bar. Daar duikt hij achter de bar weg en keert terug met een dienblad met 4 glazen water en een trommel, die hij voor mij neer zet. Nog steeds zwijgend trekt hij 1 van de krukken naar zich toe en gaat zitten, tegen over mij. Ik laat toe dat hij mij opnieuw aanraakt, hij pakt mijn arm die open is gegaan aan de tafel en maakt mijn arm schoon met wat gaasjes. Hij humt tevreden en knipt een pleister op maat die hij over het wondje plakt, het is gelukkig maar een klein wondje.
Dan pakt hij een glas en zet deze met kracht voor mij neer, "drink." Is het enige wat hij zegt en ik kijk argwanend naar het water. Je hoort tegenwoordig zoveel dat er iets in drinken wordt gedaan, Harry Styles is precies zo iemand die dat zou kunnen doen. "Oké, maar als hier iets in zit en ik naakt achter in een auto wakker wordt, beloof ik dat ik je persoonlijk vermoord." Ik zet het glas aan mijn lippen en drink, terwijl ik kijk naar de geamuseerde grijns van Harry. Als ik een glas op heb, geeft hij mij de andere en ik drink opnieuw. "Dit is de laatste, dan hou ik op." Ik knik, ik stel geen vragen en volg zijn bevelen op. Ik heb denk ik ook geen zin om hier een scene te schoppen.
Als ik ook dat glas leeg heb, durf ik vragen te stellen. "Waarom doe je dit?" "Omdat ik het wil."

'Ah.'

"Waarom moet ik water drinken?" Hij kijkt geïrriteerd naar boven en zucht, "omdat ik wil dat je deze avond blijft herinneren. Die feeks in jouw moet weten dat ze er zit, niet alleen als je dronken bent." Ik ben verbaasd om dit antwoord en wil opnieuw mijn mond open trekken om te vragen waarom ik deze avond zou willen herinneren. Deze avond komt echt niet in de top 10, ik vind het namelijk helemaal niet zo succesvol en al helemaal niet wat ik wilde. Maar Harry heft zijn hand op en dat maakt meteen duidelijk dat ik mijn mond moet houden en ik wil hem niet boos maken, dus ik hou mijn mond.

"Ik wilde vanavond mijn complimenten geven, ik wist niet dat de avond zo zou lopen, maar goed. Ik vind dat je mijn boodschap perfect hebt opgevolgd, je hebt Florian met de grond gelijk gemaakt. Ik heb je belooft om je te belonen als je dat zou doen, ik vind eigenlijk al dat ik dat heb gedaan om jouw te sparen vanavond. Maar ik zal niet zo flauw zijn, dus jij mag het zeg, hoe wil je dat ik je beloon?"
Ik knipper even met mijn ogen, het water begint langzaam in mijn lichaam te nestelen en ik ben iets helderder dan eerder. Vraagt hij mij nu echt wat ik wil? En mij gespaard? Ik mis zeker 100 haren op mijn hoofd en mijn respect is ook ver te zoeken vriend!
Ik weet niet wat ik moet antwoorden en blijf stil, ik word zenuwachtig en voel nu pas opnieuw de warmte van deze plek. Ik trek de stof van het pak dat ik aanheb op mijn borst wat een en weer om er wat frisse lucht in te krijgen.
Harry observeert mij aandachtig voor hij zich grijnzend naar voren buigt, "vrouwen antwoorden over het algemeen vrij snel als ik vraag hoe ik ze kan belonen. Ik ben geweldig met mijn vingers, maar niet alleen met mijn vingers kan ik je vertellen." Hij knipoogt naar mij, terwijl hij met zijn nagel over de huid van mijn arm gaat. Ik probeer zo rustig mogelijk op mijn kruk te blijven zitten, maar van binnen word ik helemaal gek.
"Nee dank je." Is mijn antwoord, waar ik meteen spijt van heb. Want hij begint luid te lachen, terwijl hij zijn armen over zijn blote borst slaat.
Als ik vraag waarom hij zo moet lachen schud hij alleen maar zijn hoofd, dat zegt genoeg en ik snap dat ik daar nooit een antwoord op zal krijgen.
"Ik heb geen idee wat ik van je kan vragen." Harry buigt naar voren, met de frons op zijn gezicht. "Wat? Ik hoor je niet Honey, je praat te zacht, die muziek overstemd je."
"Ik weet het niet," roep ik een tikkeltje gefrustreerd dat ik mijzelf nogmaals moet herhalen.
"Jezus, serieus? Hoe kun je dat niet weten? Ik ben in staat je alles te geven, een nieuwe auto, geld, sieraden, kunst, goud, personen, seks of een huis." Met dat laatste lijkt hij erg in zijn sas, mij arrogant aankijkend. Maar ik ben vooral verbaasd over die hele lijst, hij kan dat dus allemaal regelen en blijkbaar heeft hij dat zo voor het grijpen, hoe dan?

"Oké ik weet wel wat, ik wil dat jij een belofte aan mij aflegt. Ik wil dat jij nooit en dan ook nooit meer iemand op mij afstuurt om mij te bedreigen, verminken of op een andere manier pijn te doen." Harry zijn wenkbrauwen vliegen omhoog en kijkt vol verbazing naar mij, terwijl ik zie dat dit niet is wat hij verwacht heeft.
"Ik leg geen beloftes af, ik doe verdomme wat ik wil." Ik sla boos mijn armen voor mijn borst en blijf naar hem staren, terwijl hij mij net zo terug kijkt.
"Dan hoef ik niks en wil ik je nooit meer zien." Nu lijken zijn ogen uit zijn kassen te rollen, hij glijd van de kruk af en pakt mijn kin hardhandig vast.
"Wat voor fucked up game ben je nu weer aan het spelen? Ik stel je een verdomd makkelijke vraag, je mag met mij neuken om dat zielige vriendje van je te vergeten. Ik bied je van alles aan maar jij gaat voor een belofte of de regel dat ik je niet maar kan zien? Zo werkt het niet, kleine.." Hij slikt dat laatste woord in, terwijl hij in brand lijkt te staan. Hij is zo kwaad dat het de andere om ons heen ook opvalt, die meteen wat meer van ons afgaan.
"Ik bepaal zelf waar ik sta, wat ik doe, wat ik zeg of hoe ik iemand behandel. Jij bepaald dat niet voor mij, begrepen?" Hij schreeuwt, dit is niet om boven de muziek uit te komen, dit is pure frustratie.
"Oké, oké. Ik begrijp je al, Mr. "Everything revolves around you"

Met grote ogen kijk ik naar de hand die hij naast zijn lichaam tot een vuist balt, de hand om mijn kin negerend. Maar dan ontspant hij zich en laat mij los, "ik hou de gunst open. Misschien bedenk jij je nog wel, want ik wil best jouw temporary fix zijn Honey." Ik schrik als hij met 2 handen mijn gezicht pakt en ruw zijn lippen op de mijne drukt, hij duwt zijn kersenrode lippen op de mijne en ik kus hem terug.'Idioot!!!'

Als hij zich terug trekt en met zijn duim over mijn lippen gaat knipoogt hij naar mij.


Maar ik ben niet niet geamuseerd nu ik mijn hersens weer werkend heb. Ik sta op en kijk hem boos aan, "je kunt mij niet zomaar zoenen." De glimlach verdwijnt niet van zijn lippen en hij lijkt verschrikkelijk tevreden. "Ja wel, ik heb nu dat brein van je in de war geschopt. Want ik weet precies wat jij nu denkt." Hij zet een hogere stem op, alsof hij mij probeert na te praten. "O nee, ik heb nu al iemand gekust, terwijl ik het net heb uitgemaakt met mijn ex. Hij zoende zo goed, ik wil meer. Nee toch niet, hij is te gevaarlijk. Best kiss i ever had, ahh"

'Oké dat dacht ik niet klootzak, maar nu wel, bedankt.'

"Ik haat je," snauw ik voor de zoveelste keer naar hem. Maar Harry interesseert dat helemaal niks, hij heeft bereikt wat hij wil. Ik ben totaal in de war, voel mij smerig, bezeerd en ik heb zin om in huilen uit te barsten. Precies nu ik de tranen voel opkomen, door het gebruikte gevoel, draait hij zich om en loopt weg. Langzaam voel ik een traan over mijn hete wang rollen,

I need to wallow.

Reacties (1)

 • LeLouisx3

  Keep it in your pants Styles! (Of nee trek haar mee naar toiletten en fück haar de hele nacht)

  4 weken geleden
  • Elix

   Zo mag ik het horen! Hahah

   1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen