Bill POV.

Na even te hebben nagedacht besluit ik het privébericht gewoon te sturen. Tom is ten slotte belangrijker voor mij dan die afspraken, die Tom niet eens zelf heeft kunnen maken.

Goedenmiddag,

U zal zich wel afvragen wie ik ben. Het zit zo, mijn vriend is Connie d'r biologische vader. Het kan niet missen, want haar ogen zijn precies de ogen van mijn vriend. Ik weet dat de adoptie volledig gesloten is, maar dat heeft de biologische moeder alleen met haar ouder bepaald. Mijn vriend wist van niks. Ik vraag u daarom om erover na te denken dat mijn vriend Connie toch kan ontmoeten.

Groetjes,

Bill


Ik druk op verzend en zucht even. Op hoop van zege dan maar. Ik loop dan naar Tom z'n computer en zie dat hij inderdaad nog niet veel heeft gedaan wat z'n werkstuk betreft.

"Ik ga je helpen Tom," fluister ik en ik maak een goede indeling zodat Tom daarop verder kan waarna ik naar Tom toeloop. "Kom je schat?" Vraag ik zachtjes en ik zie Tom langzaam knikken waarna hij van het bed afstapt en net wanneer we het woongedeelte weer inlopen hoor ik het geluidje dat aanduid dat ik een bericht heb en gelijk loop ik terug naar mijn laptop.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Oh wat ze heeft ze gestuurd?!

  1 maand geleden
  • syllie1992

   Dat ben ik zelf nog aan het bedenken, maar we zullen dat zeker in het komende deel ontdekken:)

   1 maand geleden
  • Luckey

   Ik wacht af

   4 weken geleden
  • syllie1992

   Hihi, is goed:)

   4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen