Tom POV.

Beneden laat ik Jildou wat spelen, terwijl ik ondertussen Bill in de gaten houd. "Tom, het is okay. Kijk naar Jildou. Als er wat is zeg ik het wel," zegt Bill.

"Oh, ja, natuurlijk schat, sorry," zeg ik en Bill wuift het weg waarna ik weer naar Jildou kijk, maar zodra ze begint te huilen grijpt Bill naar z'n hoofd. "Sorry," zeg ik en ik pak Jildou op en loop met haar naar boven zodat Bill geen last meer hoeft te hebben van z'n hoofd.

"Lieverd, je papa Bill kan jouw gehuil nu niet hebben he," zeg ik, ook al weet ik dat Jildou het niet zal snappen. Zelfs Michiel zal nog niet snappen waarom hij nu precies stil moet zijn.

Ik droog dan haar traantjes en zet haar in de kamer op de grond.

"Babahhhh!" Roept hij en ik lach even.

"Wat ben je toch een lieverdje he," zeg ik en ik ga bij haar zitten totdat ze vermoeid raakt van het spelen en ik haar weer in d'r bedje kan leggen, want nu kan ik weer kijken of het met Bill wel goed gaat.

"Slaapt ze weer?" Vraagt Bill.

"Ja, ze is zo'n lieverd hoe ze nu slaapt," zeg ik en Bill glimlacht even. "En hoe gaat het met jou?" Vraag ik.

"Goed, of nja, redelijk, maar als het kon zou ik de pijn in mijn hoofd wel gelijk uitschakelen," zegt Bill en ik knik begrijpend. We kunnen het minderen, maar helemaal weg zal het niet gelijk zijn, maar ik help hem wel totdat hij echt alles weer kan.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw
    Komt goed

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen