Bill POV.

De examens zijn eindelijk voorbij en van de eerste drie weet ik al dat ik ze heb gehaald, nu de rest ook, maar ik heb een goed gevoel. Ik ga gewoon door naar volgend schooljaar en Tom gaat dat volgens mij ook lukken. "Hey schat," zegt Tom wanneer hij ook thuis is en hij drukt een kus op mijn wang.

"Hey Tomi," zeg ik en ik leg mijn armen om hem heen waarna ik naar Hannah en Dafne kijk.

"Zijn tze tot nu toe wat lief?" Vraagt Tom.

"De liefsten," zeg ik en ik kan alleen maar hopen dat, dat ook zo blijft.

"Papa drinken!" Roept Hannah ineens en ik lach even.

"Ik pak het voor je lieverd," zeg ik waarna ik weer naar Tom kijk. "En voor jou pak ik ook wat, je bent tenslotte net thuis," zeg ik terwijl mijn eigen maag begint te knorren waardoor ik besef dat ik ook wat te eten ga moeten pakken.

Ik loop dan de keuken in en pak niet alleen drinken voor Hannah, maar ook voor Dafne waarna ik voor Tom inschenk en voor hem en mij een koekje pak. Ik kan het alleen niet in één keer meenemen, dus ik neem eerst de tuitbekertjes voor de meiden mee, ook al is het plan om ze binnenkort langzaamaan aan gewone bekers te laten wennen. Natuurlijk wel bekers die niet kapot kunnen, want ze zullen er nog wel eens één laten vallen, maar dat is dan niet erg. Er ligt geen tapijt in dit huis, dus we kunnen het makkelijk opruimen dan. "Voortaan wel alsjeblieft zeggen, okay lieverd," zeg ik tegen Hannah en ze knikt even waarna ik Tom z'n drinken en onze koekjes ook ga pakken.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw zo lief
    Dit is echt heel lief

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen