Bill POV.

"Kom, ik breng je erheen," zegt Tom en ik knik even waarna Tom de drieling ook in de auto zet zodat we kunnen vertrekken.Na een half uur rijden zijn we er aangekomen en ik kijk even naar het vakantiehuis. "Ik kom nog wel wat spullen voor je brengen vanavond, maar wat noodzakelijk is voor nu is wel aanwezig," zegt Tom en ik knik even.

"Dank je. Zorg er alsjeblieft voor dat dit zo snel mogelijk voorbij is," zeg ik.

"Natuurlijk. Ik doe mijn best," zegt Tom en hij drukt zijn lippen op die van mij.


Anderhalf jaar later.

Tom POV.

Ik kom net met de drieling aan bij het vakantiehuis en laat ze uitstappen en Seppe rent gelijk naar de deur, maar valt en gelijk begint hij te huilen. "Ach lieverd, kom hier," zeg ik tegen Seppe en ik til hem op. "Heb je pijn?" Vraag ik en Seppe knikt en ik kijk even naar z'n geschaafde knietje. "Wil je op de bel drukken?" Vraag ik en ik wijs naar de bel waarna Seppe langzaam knikt en ik laat hem drukken en kijk even of Renzo en Jannes ook naast mij zijn komen staan.

"Papa!" Roept Renzo en Bill geeft hem gelijk een knuffel en ook Jannes waarna hij naar Seppe kijkt.

"Heb je, je pijn gedaan lieverd?" Vraagt Bill en Seppe knikt waarna we naar binnen lopen zodat we even de schaafwond kunnen verzorgen waarna de kinderen kunnen spelen. "Tom, hoe lang gaat het nog duren? Het is al anderhalf jaar zo en er is niet veel tijd meer," zegt Bill.

"Hoezo geen tijd meer?" Vraag ik.

"Gewoon. Hoe staat het er nu voor?" Vraagt Bill.

"Ik weet het niet. Ik laat altijd dingen slingeren en wat dan ook, maar ze wordt mij niet zat. Ik snap het ook niet, want ik was mij allang zat geworden," zeg ik met een zucht.

"Ik haat dit," zegt Bill zachtjes en ik zie dat hij z'n hand op z'n buik heeft liggen. "Tom, komt Steef nog wel eens langs eigenlijk?" Vraagt Bill.

"Ja, maar wel als oom Steef. Leonie probeert hem zover te krijgen om de kinderen hem papa te laten noemen, maar hij luistert niet meer naar haar," zeg ik en Bill knikt even waarna hij z'n armen om mij heenslaat en ik sla mijn armen ook om hem heen.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  1,5 jaar!!!
  Dat is niet gezond !

  4 weken geleden
  • syllie1992

   Uhu, het is inderdaad al lang om op deze manier te moeten leven:(

   4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen