Tom POV.

Vandaag is de eerste dag dat Amanda weer langskomt voor Shane. "Hoi mevrouw, kijk, bloemetjes!" Roept Alice vrolijk naar Amanda, maar Amanda moet gelijk niezen.

"Geef dat bloemetje maar aan papa Bill lieverd," zeg ik en Alice knikt waarna ze naar Bill toeloopt en ik draai mij naar Amanda toe. "Ik zal Shane even roepen," zeg ik en Amanda knikt waarna ik naar de trap lopen. "Shane, lieverd, kom je even!" Roep ik en Shane komt gelijk naar beneden gerend, maar wanneer hij Amanda ziet zet hij toch een stap naar achter.

"Ik dacht dat wij wat leuks zouden doen," zegt Shane tegen mij.

"Dat doen we wanneer Amanda weg is, ja?" Stel ik voor, wetende dat Shane anders de hele dag nog verdrietig zal zijn.

"Okay papa," zegt Shane waarna hij zich naar Amanda draait. "Ga maar weer weg, dan heb ik tijd met papa," zegt Shane en Amanda kijkt mij even verontwaardigd aan.

"Jij bent een onderdeel van z'n trauma, dus op dit moment herkent hij jou niet en dat wil ik zo laten, want het gaat verder een stuk beter met hem," zeg ik wanneer Shane gewoon naar de keuken doorloopt.

"Ik geef het op," zegt Amanda waarna ze vertrekt en ik schud even met mijn hoofd. Nu laat ze opnieuw zien hoe belangrijk Shane voor haar is, dus niet.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaa helemaal niet
    Ze is alleen donor geweest

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen