Bill POV.

Vandaag is eindelijk de dag dat Tom en ik ons laatste kindje zullen verwelkomen. "Kom, ik help je," zegt Tom en hij gaat met een doekje over mijn voorhoofd.

"Dank je," zeg ik, waarna een nieuwe wee volgt. "Fuck," kreun ik pijnlijk, want dit blijft altijd het nadeel van kinderen krijgen. Je vergeet het ook weer snel als je, je kind in je armen houdt, maar daarvoor lijkt het onmogelijk.

Wanneer ik eindelijk mag persen knijp ik in Tom z'n hand terwijl ik alles geef totdat het gehuil van een pasgeboren baby door de ruimte galmt. "Gefeliciteerd met jullie dochter," zegt de verloskundige dan. Mijn gevoel had gelijk, het is een dochter.

Wanneer ze in mijn armen wordt gelegd loopt er een traan over mijn wang. Wat is ze toch prachtig. "Katharina, je papa's zijn al zo gek op je en al jouw broers ook, maar wees gerust, je hebt een nichtje om mee te spelen," zeg ik zachtjes en aangezien Marisa niet zoveel ouder is dan Katharina zal dat geen problemen vormen. Ik zie niet in waarom de nichtjes elkaar niet zouden gaan mogen.

"Tomi, hier," zeg ik dan en Tom pakt Katharina van mij over en even maakt ze een huilerig geluid, maar dat stopt ook heel snel weer.

"Hey kleine meid," zegt Tom en hij geeft Katharina voorzichtig een kusje.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw te lief!

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen