Bill POV.

"Je gebruikt mij niet, toch?" Vraag ik onzeker.

"Wat? Natuurlijk niet. Je bent mijn beste vriend, of eigenlijk veel meer dan dat," zegt Tom en hij drukt een kus op mijn lippen.

"Ik geloof je," zeg ik en Tom glimlacht. "Heb je eigenlijk nog seks met Leonie?" Vraag ik onzeker.

"Één keer gehad sinds jij en ik samen zijn, maar laat ik zeggen dat ik expres wat minder presteerde en sindsdien hoeft ze geen seks meer," zegt Tom.

"En nog wilt ze niet bij je weg?" Vraag ik.

"Blijkbaar," zegt Tom.

"Het lijkt net alsof ze mij ook probeert te pesten," zeg ik zachtjes.

"Dat zou zomaar kunnen, maar het komt goed schat," zegt Tom en ik knik langzaam waarna ik mijn hand weer op mijn buik leg. Ik wil Tom wel vertellen dat ik zwanger van hem ben, maar ik wil eigenlijk liever dat Leonie eerst verleden tijd is, zodat we er echt samen van kunnen genieten. Ik kijk dan even naar Seppe, Jannes en Renzo en glimlach even.

"Ze zien er gelukkig uit," zeg ik.

"Dat is ook mijn prioriteit nummer 1, dat zij gelukkig zijn," zegt Tom en ik knik even waarna Tom z'n telefoon gaat. "Sorry," zegt Tom waarna hij opneemt. "Ik ben zo thuis. Ja, ja, Leonie, ik weet het, tot zo," hoor ik Tom zeggen en met een zucht hangt hij op. "Echt, sorry, ik dacht dat ze de hele dag bij een vriendin zou zijn," zegt Tom en ik knik even.

"Zet er vaart achter Tom, alsjeblieft," zeg ik nog één keer en Tom knikt even waarna hij naar de drieling toeloopt.

"Geef papa Bill maar een knuffel," zegt Tom en ik glimlach even en hurk voor de drie jongens neer zodat ik ze alle drie tegelijk in mijn armen kan nemen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw te lief
    Hahaha Tom er komt een kleine van jou aan

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen