Bill POV.

Wanneer we die avond op bed liggen begint Niek weer te huilen en ik loop naar z'n kamer. "Kom lieverd," zeg ik en ik til hem op waarna ik mij omdraai en Tom zie staan.

"Is hij okay?" Vraagt Tom.

"Nee, hij is weer warm," zeg ik en Tom knikt waarna ik Niek z'n luier wil verschonen. "Hij heeft diarree," zeg ik en ik slik even, wetend wat dit kan betekenen.

"Ik bel jouw vader en dan gaan wij naar het ziekenhuis," zegt Tom en ik knik even waarna ik Niek een schone luier aantrek en hem weer op til.Eenmaal in het ziekenhuis wordt Niek gelijk meegenomen en ik neem Tom z'n hand vast en gelukkig laat hij het toe.

"Het komt goed," zegt Tom en ik knik.

"Ik hoop het. Ik, ehm, ik moet Brian bellen," zeg ik, wat ik dan ook doe.


Wanneer we nog steeds geen nieuws hebben komt Brian er aangelopen en natuurlijk heeft hij Lucy bij zich. "Niek ligt hier omdat jij een slechte vader bent!" Roept Lucy gelijk naar mij.

"hohoho, Bill is totaal geen slechte vader," laat Tom kwaad aan haar weten. "Bill houdt van Niek en van de andere kinderen. Dat Niek hier ligt komt totaal niet door hem," zegt Tom en ik kijk Tom even aan, maar daarna focussen mijn gedachten zich gelijk weer op Niek. Laat er snel nieuws komen.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Oh mag ik die Lucy slaan!
  Ze kent ze niet en wilt ze niet kennen

  3 weken geleden
  • syllie1992

   Van mij mag je haar slaan:)

   3 weken geleden
  • Luckey

   Lucy!! Come here!

   3 weken geleden
  • syllie1992

   Lucy*komt voorzichtig naar je toegelopen*

   3 weken geleden
  • Luckey

   *keiharde bitch clap in gezicht*

   3 weken geleden
  • syllie1992

   :P

   3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen