Foto bij Hoofdstuk 4

De emotionele ontmoeting

Na de training in een klein straatje…
"Nathan, ben jij dat?", zei ik verbaasd.
"Jij bent toch Zaina? Wat doe jij hier in deze school? Ik dacht dat je op Royale Academy zat?", zei hij ook een tikkeltje verbaasd.
"Ik ben veranderd van school, broer", ik zei niet waarom.
"Ik heb je al zo lang niet gezien! Ik heb je gemist, zusje!"

Na deze woorden knuffelde hij me en liet hij me niet meer los. Ik pakte hem nog steviger vast. We hadden elkaar al 5 jaar niet meer gezien! Maar toch had ik het gevoel dat er iets was...

“Waar was je Nathan?”, vroeg het hele team. “Ik was gewoon heel ziek”, was zijn antwoord dan

terwijl dat helemaal niet waar was.Die Axel keek mij heel de tijd aan. Na de pauze ga ik naar hem toe… Ik wil hem wat beter leren kennen, want ik vind hem elke dag wel wat interessanter …


-Zaina Swift

Reacties (2)

 • Samanthablaze

  Ik sluit me volledig bij mijn vriendin aan ^^
  Hm, ik ben benieuwd hoeveel geheimen er nou eigenlijk zijn, en waarom

  2 maanden geleden
 • Duendes

  Een kleine tip: schrijf het verhaal vooral echt uit! Het eerste deel is nu meer geschreven als een script en dan kan natuurlijk ook, maar ik moet zelf steeds even nadenken waar N en Z voor staan, dus uitgeschreven namen is al makkelijker, maar volle zinnen helemaal:Y)zeker een scène als dit enzo, als het een emotionele scène is dan kun je dat laten zien door wat uitgebreider te schrijven en te beschrijven hoe je personage zich erbij voelt enzo:)

  Verder ben ik wel heel benieuwd naar de reden dat Nathan niet meteen naar haar toe ging huh waarom pas zo stiekem achteraf? Ik ben benieuwd!

  2 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen