Bill POV.

Wanneer ik die avond in bed lig, alweer in mijn eentje staar ik naar het plafond. Ik wil s'nachts gewoon naast Tom kunnen slapen. Wanneer de misselijkheid mij weer overvalt stap ik uit bed waarna ik snel naar de wc ren om over te geven. Ik wil Tom zo graag hier hebben. Zonder na te denken pak ik mijn telefoon en bel naar Tom.

Tom POV.

Ik word wakker wanneer de telefoon gaat en loop er gelijk mee naar de woonkamer, voordat Leonie wakker kan worden. "Bill? Er is toch niks gebeurt?" Vraag ik bezorgd.

"Ik heb je nodig Tomi," hoor ik hem zeggen en ik hoor aan z'n stem dat hij het echt meent. Even bedenk ik of ik het risico wel moet nemen, maar uiteindelijk besluit ik gewoon te gaan.

"Ik kom er aan," zeg ik waarna ik ophang en ik haal de drieling, want hen ga ik hier niet alleen laten met Leonie, daarnaast neem ik deze keer ook de sleutel mee van het vakantiehuis.Wanneer ik er eenmaal ben open ik de deur en ik leg de drieling weer in bed zodat zij weer verder kunnen slapen, waarna ik naar Bill z'n bed loop en hij zit wat afwezig op het bed. "Schat ik ben er," zeg ik en ik ga naast hem zitten en leg mijn armen om hem heen.

"We krijgen een baby," zegt Bill.

"Wat?" Vraag ik verbaasd.

"Ik ben zwanger," zegt Bill waarna ik gelijk mijn lippen op die van hem druk en hem daarna weer even aankijk.

"Daarom wou je dat ik er haast achter zet met Leonie," zeg ik en Bill knikt.

"Want alleen dan kunnen we er echt samen van genieten," zegt Bill en ik knik begrijpend.

"Kom, ga nu maar liggen," zeg ik en Bill knikt waarna hij gaat liggen en ik ga naast hem liggen en leg mijn armen om hem heen en laat mijn handen op z'n buik rusten. "Ik moet wel zo weer weg," zeg ik zachtjes.

"Oh," zegt Bill teleurgesteld en ik druk een kus op z'n wang, maar voordat ik kan vertrekken val ik in slaap.


Leonie POV.

Wanneer ik in de ochtend wakker word merk ik dat Tom niet meer naast mij ligt en al snel kom ik tot de conclusie dat hij helemaal niet meer in het huis is en ik weet precies waar hij dan wel is. Ik kijk gelijk door de contacten in noodgevallen heen, wetend dat Bill z'n moeder er ook tussen heb en zodra ik haar nummer heb gevonden grijns ik even. Bill gaat spijt krijgen dat hij z'n handen nog steeds niet van mijn vent heeft kunnen afhouden.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Oh nee
  Ik doe je wat aan!
  Ze zit echt op Lucas nivieau!

  3 weken geleden
  • syllie1992

   Uhu, dat zit ze zeker. Ze is door en door slecht🤐

   3 weken geleden
  • Luckey

   Maar ook echt!

   3 weken geleden
  • syllie1992

   HihixD

   3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen