Tom POV.

Wanneer de bel gaat loop ik naar de deur, want Bill voelt zich op dit moment toch iets te onzeker om Lucas onder ogen te komen. Voor de deur staat inderdaad Lucas en ik pak Koert van hem over. "Jullie denken nu misschien dat jullie de macht hebben, maar dat draait nog wel om," zegt Lucas, maar ik negeer zijn opmerking.

"Fijne avond verder," zeg ik waarna ik de deur sluit en met Koert de woonkamer inloop.

"Koert, lieverd," zegt Bill en hij pakt Koert van mij over en bekijkt hem goed. "Bill, ben je nu aan het checken of Lucas hem niks doet?" Vraag ik en Bill bloost even.

"Sorry, maar je weet het nooit," zegt Bill en ik knik begrijpend en ga met mijn hand over z'n wang. "Ik ga hem nog even voeden, en daarna leg ik hem in z'n bedje," zegt Bill en ik knik.

"Het komt goed schat," zeg ik en Bill knikt waarna hij Koert mee naar de keuken neemt.Wanneer Koert eenmaal op bed ligt zet ik mij naast Bill neer. "Bewaar Lucas z'n bericht, goed? Als hij nog meer onhandelbaar wordt zullen we hem gelijk melden met de bewijzen," zeg ik en Bill knikt. De fout om bewijzen te verwijderen zullen we nooit meer maken.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Heel goed jongens!!
    Bewijs blijven verzamelen!
    Neem ook gewoon de gesprekken op! Als die koert haalt !

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen