Bill POV.

Weken later, wanneer mijn moeder niet meer heeft gezeurd besluit ik dat het tijd is om daar toch eens op bezoek te gaan. "Jij kon wel rijden, toch?" Vraag ik aan Tom en hij knikt even.

"Natuurlijk, kom," zegt Tom en ik glimlach en pak de handjes van Dafne en Hannah vast om ook hen mee te nemen naar de auto.

"Zo, dan kunnen we nu gaan," zeg ik en Tom knikt waarna hij begint te rijden.Eenmaal bij het huis van mijn ouders aangekomen stappen we uit en ik help de meiden uit de auto. "Het komt wel goed Bill," zegt Tom en ik knik even waarna ik hem een zoen geef om daarna naar de deur te lopen en ik druk op de bel.

Wanneer mijn moeder de deur opent verstoppen de meiden zich achter Bill en mij. "Zie je nu wel dat jullie te weinig langskomen. De meiden zijn gewoon verlegen voor hun eigen oma," zegt mijn moeder en ik zucht even.

"Mam, ze zijn altijd verlegen als ze ergens net binnen komen. Dat is heel normaal," zeg ik en ik kijk naar de meiden waarna mijn moeder ons toch binnen laat. En mijn moeder hoef ook niet alleen mij de schuld te geven, want zij kunnen ook vaker langskomen en dat doen ze ook niet.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha Bill heeft ook een puntxD

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen