Tom POV.

Vandaag is de dag dat ik Connie ga ontmoeten en ik kijk even naar Bill. "Jammer dat jij en Gerdine niet mee mogen," zeg ik.

"Ik snap het ook wel. Voor Connie is het rustiger als alleen jij komt, in plaats van gelijk drie nieuwe gezichten," zegt Bill.

"Dat wel," zeg ik waarna Bill mijn hand vastpakt.

"Je gaat jouw dochter ontmoeten. In gedachten ben ik bij je, goed?" Zegt Bill en ik knik even waarna ik Bill een lief kusje geef.

"Ik hou van je," zeg ik.

"Ik ook van jou," zegt Bill waarna ik Gerdine ook een kusje geef om daarna te vertrekken.Wanneer ik aankom bij het adres dat Karin had opgegeven druk ik op de bel. "Hallo, jij moet Tom zijn, kom binnen," zegt Karin vriendelijk waarna ik naar binnen stap. "Ik heb Connie wat voorbereid op jouw komst. Ze weet dat haar papa komt," zegt Karin.

"En uw man dan?" Vraag ik verward.

"Hij overleed toen Connie nog maar een jaar oud was," zegt Karin en ik knik even, dat verkaard waarom er alleen foto's van haar en Connie op de facebookpagina stonden. "Loop maar mee," zegt Karin en ik knik even waarna ik de woonkamer inloop en ik zie Connie gewoon spelen. "Lieverd, kijk eens wie er is," zegt Karin en gelijk kijkt Connie op en voorzichtig komt ze naar mij toegelopen.

"Hoi," zegt ze verlegen waarna ik voor haar neerhurk.

"Laat mij jou eens goed bekijken," zeg ik en in het echt is ze nog mooier dan op de foto's. Ik ben zo blij dat ik haar nu eindelijk heb ontmoet.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw dit doet hem Zo goed!

    4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen