ANDREAS WILLIAMS

He set fire to the world around him, but never let a flame touch her

__________________ABOUT__________________

Andreas | Andreas komt van het Griekse andreios en betekent "mannelijk" of "dapper".
Williams | Williams is Andreas zijn familienaam, gekregen van zijn vaders kant. Deze naam draagt hij met trots en deelt hij met zijn tweelingzusje Rosalie.

17       |      Andreas en Rosalie zijn geboren op 27 juli, dat maakt hun sterrenbeeld leeuw.

________________GRYFFINDOR________________

Andreas heeft net iets meer vuur in zich als zijn zusje. Hij is ontzettend moedig en ook wel een beetje baldadig. Zijn vurige karakter maakt dat hij in Gryffindor is geplaatst, in tegenstelling tot zijn zusje in Hufflepuff. Andreas is vastberaden en zal er alles aan doen om iets te realiseren. Hij zou voor veel mensen door het vuur gaan, maar vooral voor zijn zusje. Hij heeft lef en zal niet zomaar een stapje terug doen voor een bedreiging. Dat gaat dan ook goed gepaard met zijn grote mond, waar tevens altijd eerlijke woorden uit zullen komen. Hij is een slechte leugenaar en hij heeft ook een hekel aan mensen die liegen.
__________________HISTORY__________________

Andreas is samen met zijn zusje Rosalie geboren op 27 juli. Andreas kwam als eerst en een paar minuten later volgde Rosalie. Beide gezond geboren en met veel liefde grootgebracht door een beschermend gezin. Andreas is opgegroeid in de muggle wereld. Andreas zijn vader is meubelmaker en zijn moeder werkte in een winkel aan de Diagon Alley. Andreas en Rosalie gingen dan ook in de muggle wereld naar school en hebben hier een doodnormale jeugd gehad. Natuurlijk kwamen ze er uiteindelijk achter dat de tweeling ook over magie beschikten, waardoor ze naar Hogwarts zijn gestuurd.
Op Hogwarts zijn er veel nieuwe vrienden gemaakt, maar ook vijanden. Eén van de jongens op school, Casper, heeft uit frustratie en woede een vloek uitgesproken over Rosalie, wat Andreas tot vandaag de dag nog woedend maakt. Hij loopt met grote bogen om Casper heen, want als hij te dicht bij komt wilt Andreas hem al graag naar de andere kant van de school slaan. Rosalie is blind door Casper en dat zal Andreas hem nooit vergeven. Andreas helpt Rosalie dan ook vaak door de school heen en is ontzettend beschermend over haar. De beschermende functie loopt zo nu en dan nog wel eens uit de hand. Andreas heeft namelijk een kort lontje en kan snel ontploffen.
In het vijfde leerjaar heeft Andreas een tijdje een vriendin gehad, Daphne, zo ongeveer de mooiste dame van school en erg populair binnen Slytherin. Echter is Daphne, de Slytherin die ze is, vreemdgegaan. Andreas doet nog altijd zijn best om haar te negeren in de schoolgangen, al gaat dat niet altijd even goed. Daphne is een zwakte puntje.

__________________LOOKS__________________

Andreas heeft net als zijn zusje blond haar en lichtblauwe ogen. Andreas heeft een wat vollere onderlip dan bovenlip en is vaak ongeschoren. Zijn haren zijn wat langer en hij kamt ze achterover. Hij heeft een oorbel en draagt vaak sieraden zoals ringen. Andreas is een heel stuk langer dan zijn zusje, namelijk 1,87. Andreas speelt Quidditch en sport ook graag buiten trainingen om, hij heeft dus best een gespier lichaam, maar heel erg breed is hij niet.

________________PERSONALITY________________

Andreas is erg loyaal naar de mensen waar hij echt om geeft. Zijn zusje staat op nummer één en dat maakt hem erg beschermend. Andreas heeft een kort lontje, hij kan erg vurig zijn en is niet op zijn mondje gevallen. Hij is erg actief en houdt van beweging, hij is sportief en is gek op lekker eten. Hij is vastberaden en ontzettend eerlijk. Hij houdt van een uitdaging en is dan ook best moedig. Verder is Andreas erg sociaal en best een flirt. Hij is over het algemeen erg extravert, maar kan zo nu en dan ook goed alleen zijn om zich te concentreren. Hij is namelijk snel afgeleid.
________________________________EXTRA'S________________________________
Andreas is flirterig en biseksueel. Hij houdt wel van ondeugd en zal ook snel op mensen afstappen die hij interessant vindt.
Andreas is gek op eten en drinken, ook alcoholische dranken gaan er bij hem goed in. Hij kan echter niet zo goed tegen alcohol en kan hier erg agressief van worden.
Andreas zijn guilty pleasure is snoep. Hij heeft dan ook altijd wel iets van snoep in de zakken van zijn gewaad zitten.
ANDREAS WILLIAMS

He set fire to the world around him, but never let a flame touch her


Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen