Foto bij Hoofdstuk 27

James
James P.O.V

Kevin wordt woest. 'De wedstrijd is nog niet afgelopen en hij kan Axel niet vervangen!' roept hij boos en hij stormt weg. 'Het was niet de bedoeling om hem boos te maken,' zegt Shawn. 'Ja wat is zijn probleem,' gaat Aiden verder. 'Hat is niet jullie schuld,' zegt Mark verondschuldigend. 'Hoe zijn jullie zo snel?' vraagt Nathan. 'We laten het jullie wel zien' zegt Aiden grijnzend.

'Oké, snowboarden is de reden waarom jullie zo snel zijn,' zeg ik vragend. 'We laten jullie het wel zien,' zegt het strohoed meisje vrolijk. 'Wij zijn klaar' zegt Shawn die met Aiden op zijn kielzog aan komt gelopen. Ze dragen snowboard spullen. Ze sprongen ik die grote kuil gat ding. 'Maar dat kan ik ook,' zegt Kevin boos. Dan komen er ineens sneeuwballen echt grote rollen. Ze werden geduwd door andere mensjes uit hun team. 'Dat wil ik ook proberen!' roept Mark enthousiast.

'Ik ga eerst,' roept Mark. En hij springt ook in dat gat ding. Hij valt bijna meteen. Ik lach. Nu gaat iedereen. Jude en Tori kunnen het als een van de eerste goed. 'Dit is leuk maar moeilijk,' zegt ik vrolijk. 'Ja, wij moesten er lang over doen om het onder de knie te krijgen,' zegt Shawn. 'En jij bent?' vraagt Aiden die net aan komt lopen. 'James,' zeg ik en steek mijn hand uit. Die enthousiast word gegrepen door eerst Aiden en daarna Shawn.

Reacties (1)

  • Samanthablaze

    Jude en Tori hebben ook sowieso wintersportvakanties gehad. Ze komen uit hele rijke gezinnen

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen