Tom POV.

Met wat moeite heb ik uitgevonden op welke tijdstippen de boodschappen bezorging plaats vindt in Bill z'n buurt. Ik loop daarom nu naar Bill z'n huis, want vijf minuten voordat hij de boodschappen zou kunnen verwachten opent hij vast wel de deur.

Nog geen drie minuten later druk ik dan op de bel en ik wacht geduldig af, maar zodra Bill de deur opendoet schrik ik van wat ik zie. Hij heeft een baardje, en dan bedoel ik niet op de sexy manier, maar eerder de onverzorgde manier, en de kleding vol style heeft hij ook niet meer en de geur die ik ruik verteld mij dat Bill al een tijdje niet heeft gedoucht.

"Rot op," zegt Bill en hij wilt de deur sluiten, maar ik zet mijn voet tussen de deur.

"Nee, iedereen maakt zich zorgen om jou en zo te zien is dat terecht," zeg ik.

"Mijn tweelingbroer was mijn alles Tom. Ga gewoon weg en laat mij alleen met mijn verdriet," zegt Bill, maar ik schud mijn hoofd.

"Nee, ik ben hier om te blijven," zeg ik en ik duw Bill voorzichtig wat verder het huis in zodat ik de deur achter ons kan sluiten.

"Ik bel de politie hoor," zegt Bill.

"Daar geloof ik niks van," zeg ik vastbesloten, want ik weet dat ik Bill alleen kan helpen als ik mij niet laat afschrikken. Hij mag zoveel met de politie dreigen als hij wilt, maar ik blijf en ik kijk even de ruimtes door, en zo te zien is mijn aanwezigheid ook echt hard nodig.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Alles is verwaarloosd als Bill een baard heeft!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen