Bill POV.

Vandaag is de dag dat ik naar Spanje vertrek en ik ben er alles behalve klaar voor. "Ik ben blij dat we op een goede manier afscheid hebben kunnen nemen," zeg ik zachtjes en Tom knikt langzaam en hij drukt z'n lippen op die van mij. "Ik, ik laat je vrij om seks met anderen te hebben," zeg ik zachtjes.

"Daar heb ik echt geen behoefte aan. Ik wil alleen jou," zegt Tom en hij legt z'n hand op mijn wang. "Je zegt dat toch niet omdat jij er wel behoefte aan hebt, toch?" Vraagt Tom.

"Zeker niet Tom. Jij bent alles voor mij," zeg ik zachtjes. Ik zei het vooral omdat ik niet wilt dat hij eenzaam wordt terwijl ik met Meike helemaal in Barcelona zit.

"Dan ga ik nu mijn kleine meid ook gedag zeggen," zegt Tom en ik knik even en ik kijk met tranende ogen toe. Het is toch niet eerlijk naar Meike toe? Alleen maar omdat het ons gaat schaden als we de waarheid vertellen kan Meike niet bij ons allebei zijn. Misschien moeten we er toch maar gewoon voor uit komen. Of we worden gedwongen om met voetbal te stoppen, of we kunnen door, maar dan snappen clubs dat Tom en ik een package deal zijn. "Ga maar, voordat het nog moeilijker wordt," zegt Tom ineens en ik knik langzaam.

"Ik houd van jou Tom Kaulitz," zeg ik en ik geef hem nog een laatste kus.

"En ik van jou," zegt Tom en ik hoor zijn stem trillen en even twijfel ik, maar uiteindelijk verlaat ik toch met Meike het huis en pas wanneer ik in Barcelona bij mijn nieuwe appartement aankom laat ik mijn tranen de vrije loop.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Arme jongens
  Vind zo zielig

  4 weken geleden
  • syllie1992

   Het is ook zielig voor de jongens:(En dan Tom die het zowel zonder Bill als z'n dochter moet stellen:(

   4 weken geleden
  • Luckey

   Ja:(

   4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen