Bill POV.

Even denk ik na, maar ik weet dat ik het niet meer kan ontkennen. Shelley is niet dom. "Ja, Tymen is jullie broertje, maar niet tegen jullie mama zeggen, okay?" Zeg ik en Shelley knikt.

"Ik heb een broertje, ik heb een broertje, ik heb een broertje!" Blijft ze vrolijk zingen en ik lach toch even. Ik moet alleen niet vergeten om het Tom mee te delen dat Shelley het weet.

"Maar Tom heeft jou dus weer laten vallen voor Nicole?" Vraagt Natascha wanneer Shelley op veilige afstand is en ik bijt even in mijn lip. Ik wou het zo nooit verwoorden, maar ik weet dat het waar is.

"Ja," zeg ik zachtjes. "Maar ik denk niet dat hij nu nog van haar houdt. Hij wilt haar gewoon niet alleen laten, denk ik," zeg ik zachtjes en ergens hoop ik dat eigenlijk ook, want ik houd van Tom en als hij en ik weer samen zouden kunnen zijn, het zou mij een goed gevoel geven.

"Uhu," zegt Natascha en ik kijk haar even aan.

"Jij verteld ook niks aan Nicole, toch?" Vraag ik onzeker.

"Nee, zeker niet. Niet aan de Nicole die ze is geworden. De Nicole die ik ken zou het zelfs begrijpen. Die zou niet hebben verwacht dat Tom zou blijven wachten, maar deze Nicole, deze Nicole moet er zeker niet achterkomen," zegt Natascha en ik knik even. Dat idee had ik al.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Nee die zal er alleen meer erger door worden

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen