Bill POV.

Wanneer Koert weer thuis is, wel een half uur later dan gepland, maar het is in ieder geval dezelfde dag nog, leg ik Koert naast Mendy neer. Het is voor broer en zus tenslotte ook belangrijk dat ze een band opbouwen. "Bill, kunnen we even praten?" Vraagt Tom ineens en ik knik even waarna ik mij naar hem toedraai.

"Toch niet iets serieus? Wacht, je gaat het niet met mij uitmaken, toch? Nee toch?" Vraag ik onzeker.

"Wat? Nee, natuurlijk niet. Heb ik jou ergens aanleiding gegeven om dat te denken?" Vraagt Tom en ik schud mijn hoofd. Tom is alleen maar lief geweest. Hij heeft zich nooit gedragen als iemand die bij mij weg zou gaan.

"Sorry," zeg ik zachtjes.

"Geeft niks," zegt Tom en ik zie hem even naar Koert en Mendy kijken waarna hij weer naar mij kijkt. "De laatste weken ben ik eigenlijk niet echt meer thuis geweest en ik dacht, dan kan ik mijn huis net zo goed verkopen. Dan hebben we wat extra geld straks," zegt Tom.

"Je wilt hier komen wonen?" Vraag ik verbaasd.

"Ik, ik denk dat we op het punt zijn aanbeland dat we daar allebei klaar voor zijn," zegt Tom en ik knik even. Ik wil dolgraag dat hij hier komt wonen. Ten opzichte van de laatste weken zal er niet veel veranderen en waarom een huis houden waar hij toch haast niet meer is? En wat is er nou mooier om straks genoeg geld te hebben om voor de kinderen opzij te zetten en misschien te bewaren voor een leuke vakantie als de kinderen wat ouder zijn?

"We doen het gewoon," zeg ik en ik druk mijn lippen liefdevol op die van Tom.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw !!!
    Ze gaan officieel samen wonen!
    Jammer van mendy kamer xP

    4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen