Tom POV.

Het eerste wat ik doe is mijn eigen manager bellen, gewoon omdat het contact tussen hem en mij beter is en het misschien zelfs het beste is als hij het met Bill z'n manager bespreekt. Onze managers zijn ten slotte familie. "Hoi, ik wou even laten weten dat het label nogal veel druk op Bill uitoefent. Het is niet dat Bill niet van plan is om nog te komen met een album, maar die hersenschudding brengt gewoon wat vertraging. Ja, de vertraging gaat meer dan een maand zijn, maar ik dacht dat in het contract stond dat ze dingen mochten vragen, maar niet mochten pushen wanneer het niet lukt," zeg ik, ook al stond het natuurlijk anders in het contract, het komt daar wel op neer.

"Ja, klopt. Weet je wat, ik ga even een goed gesprek regelen. Misschien dat we dan met z'n allen om de tafel kunnen. Wanneer denk je dat het Bill gaat lukken?" Vraagt mijn manager.

"Over een week? Over twee weken kan hij pas weer de studio in, maar zo'n gesprek moet hij over een week wel weer kunnen," zeg ik.

"Okay, top. Dan neem ik contact op met de betrokkenen en dan zien we jullie over een week," zegt mijn manager.

"Dank je," zeg ik waarna ik ophang en ik zucht opgelucht. Onze managers kunnen ook wel pushen, maar meestal zijn ze gewoon chill, dus nu hopen dat we over een week echt met een oplossing komen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh ik ben heel benieuwd
    Hoe dat gesprek zal gaan

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen