Mark POV.

Ik kijk op omdat ik Ben z'n snikken hoor waarna ik even naar Thomas kijk. "Sorry, ik moet even naar mijn broertje," zeg ik.

"Dat is okay," zegt Thomas en ik knik even waarna ik hem een zoen geef om dan naar Ben toe te lopen, die z'n armen maar om Annie heen houdt.

"Wat is er Bennie?" Hoor ik Annie dan ook vragen en inmiddels zijn onze papa's er ook bij komen staan.

"Wil je met ons praten?" Vraagt papa Bill aan Ben en Ben schudt langzaam z'n hoofd.

"Ik wil met Annie en Mark praten," zegt Ben en mijn ouders knikken begrijpend.

"Kom, dan gaan we in mijn slaapkamer zitten," zeg ik tegen Ben en hij knikt waarna ik met hem en Annie naar mijn slaapkamer loop waar we ons neerzetten. "Wat is er aan de hand broertje?" Vraag ik.

"Wat zouden jullie doen als jullie nu een kind zouden krijgen?" Vraagt Ben en ik snap even niet waarom hij die vraag stelt.

"Het zou mijn studie in de weg zitten, maar onze papa's zouden het kind vast willen opvangen tot na mijn studie, maar ik probeer ervoor te zorgen dat, dat niet nodig is," zegt Annie.

"En jij?" Vraagt Ben dan aan mij.

"Nou, Leentje is behoorlijk goed terecht gekomen, dus in zo'n geval zou ik er zeker voor gaan met Thomas. Waarom vraag je dit Ben?" Vraag ik.

"Ik ben zwanger, maar ik ga het kindje wel afstaan, dat is beter," zegt Ben en ik kijk even naar Annie en dan weer naar Ben.

"Misschien moet je het aan onze papa's vertellen? Je bent nog maar dertien Ben. Ik denk dat het verstandig is als je er met hen over praat," zeg ik en Annie knikt instemmend.

"Dat komt nog wel, er zijn nu twee anderen die het moeten weten," zegt Ben en voordat Annie of ik nog iets kunnen zeggen is Ben weg.Ik ben bij het huis van Andy en druk op de bel en uiteindelijk is het Richard, Andy's broer, die de deur opent. "Hey Ben, kom binnen," zegt Richard en ik stap naar binnen en volg Richard naar de woonkamer waar Andy zit.

"Ik ben zwanger en ga het kindje afstaan," zeg ik dan in één keer.

"Wat kan mij dat schelen?" Vraagt Andy, die dan naar boven loopt en ik begin voor de zoveelste keer te huilen en ik voel Richard z'n armen om mij heen.

"Kom zitten," zegt hij zachtjes, en dat is dan wat ik ook doe. "Het spijt me," zegt Richard en ik kijk hem even aan waarna ik mij tegen hem aanleg, want op een één of andere manier geeft hij mij een veilig gevoel. Even kijk ik omhoog waarna ik mijn lippen op die van hem druk. Ik ben oud genoeg om te begrijpen dat een relatie met iemand van 21 op mijn leeftijd nog niet kan, maar misschien is hij bereid om op mij te wachten? Ook al, waarom zou hij mij leuk vinden? Ik ben vast maar een kind in zijn ogen, en beschaamd stop ik de zoen.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Ik snap niks van die Richard 🤣

  3 weken geleden
  • syllie1992

   Hahah, Richard is vriendelijker dan het lijkt met de spelletjes die hij heeft bedachtxD

   3 weken geleden
  • Luckey

   Grrr ja

   3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen