Timothy POV.

Ik ben echt blij voor papa Tom en ook voor papa Bill. "We moeten weer terug naar de kinderen," zeg ik tegen Erik en hij knikt waarna ik het ook even bij mijn ouders meld om daarna te vertrekken. "Hey Rein," zeg ik en ik pak de kleine man uit z'n bedje.

"Babah!" Roept hij en ik lach even waarna ik naar Erik kijk. Ik moet zeggen dat we zware dingen hebben meegemaakt en ik moet ook eerlijk zeggen dat het mij emotioneel nog steeds parten speelt. Het is gewoon niet simpel geweest.

"Kom eens lieverd," zegt Erik en hij pakt Rein van mij over en ik glimlach even waarna ik tijd heb om mij te focussen op Hailey en Malik.

"Papa, ik wil ook aandacht!" Roept Nancy waarna ik naar mijn oudste dochter kijk en ik slik even wanneer Josh weer door mijn gedachten schiet.

"Timothy, ben je okay?" Vraagt Erik bezorgd en gelijk ontwaak ik weer uit mijn gedachten.

"Ja, ja, natuurlijk," zeg ik waarna ik voor Nancy neerhurk. "Wat dacht je ervan om even in de tuin te spelen?" Vraag ik en Nancy knikt en ik glimlach even waarna ik haar handje vastpak. "Ehm, misschien kunnen we al onze kinderen meenemen?" Vraag ik.

"Ja, natuurlijk. Het is tenslotte mooi weer, koud, maar mooi," zegt Erik en ik knik waarna we naar buiten gaan.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Arme Timothy
    Hij heeft ook niet makkelijk met alles gehad

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen