“Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always.”

ARIANNA REIGN TUDOR
“You tell me to quiet down cause my opinions make me less beautiful but I was not made with a fire in my belly so I could be put out. I was not made with a lightness on my tongue so i could be easy to swallow. I was made heavy half blade and half silk difficult to forget and not easy for the mind to follow.”


“Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always.”

NAAM
Arianna—
      From Ariadne. Means "most holy", composed of the Greek prefix ἀρι (ari) meaning "most" combined with Cretan Greek ἀδνός (adnos) meaning "holy". In Greek mythology, Ariadne was the daughter of King Minos. She fell in love with Theseus and helped him to escape the Labyrinth and the Minotaur, but was later abandoned by him. Eventually she married the god Dionysus.

Reign—
      From the English word reign, derived from Latin regnum "royal power".

Tudor—
      From the older Welsh name Tudur, possibly from the hypothetical Celtic name Toutorix meaning "ruler of the people''.

- - -

Wordt vaak Aria of Ari genoemd.


LEEFTIJD
Arianna is zeventien jaar oud. Ze is geboren op 7 januari, dit maakt haar zodiac een Capicorn.


WIZARDING WORLD
Arianna is ingedeeld in Gryffindor tijdens de sorteerceremonie. Momenteel zit ze in haar zevende en dus laatste leerjaar.
De dame is een muggleborn witch.
April heeft een wand van Ash , met een Unicorn hair core en van ongeveer 28,5 centimeter lang.
The ash wand clings to its one true master and ought not to be passed on or gifted from the original owner, because it will lose power and skill. This tendency is especially valid if the core is constructed of unicorn hair. The ideal owner may be stubborn, and will certainly be courageous, but never crass or arrogant.

Unicorn hair generally produces the most consistent magic, and is least subject to fluctuations and blockages. Wands with unicorn cores are generally the most difficult to turn to the Dark Arts. They are the most faithful of all wands, and usually remain strongly attached to their first owner, irrespective of whether he or she was an accomplished witch or wizard. Minor disadvantages of unicorn hair are that they do not make the most powerful wands (although the wand wood may compensate) and that they are prone to melancholy if seriously mishandled, meaning that the hair may 'die' and need replacing.

Ze volgt de volgende vakken:
—Defence Against the Dark Arts
—Charms
—Herbology
—Potions
—Transfiguration
—History of Magic
—Care of Magical Creatures
—Study of Ancient Runes[/size]

UITERLIJK

Lichaam
Figuur • Slank
Lengte • 1 meter en 70 centimeter
Littekens • Nee

Haar
Kleur • Lichtblond
Lengte • Lang
Stijl • Slag

Gezicht
Oogkleur • Blauw
Wenkbrauwen • Bruin en gemiddelde dikte
Wimpers • Bruin
Neus • Smal
Lippen • Vol en lichtroze

Stem
Accent • Engels
Volume • Gemiddeld
Manier van spreken • Duidelijk


INNERLIJK
Arianna is een sociale meid, die graag tijd spendeert met andere mensen. Ze kan door anderen beschreven worden als een behulpzame jongedame. Zo zal ze anderen helpen als dit nodig lijkt en biedt ze ook altijd een luisterend oor voor degenen die dit nodig hebben. Voor echte vrienden gaat ze door het vuur en hun geheimen zal ze meenemen naar het graf. Over haar vrienden kan ze best beschermend zijn, maar ze ziet ook in dat zij zelf hun problemen ook aan kunnen.
De dame is best spontaan en kan makkelijk een praatje aangaan met iemand. Hoewel het niet heel erg is, is Arianna wel een beetje een flirt. Dit is alleen voor onserieuze dingen. Als ze echt iemand leuk vindt, zal ze niet snel weten wat ze moet en kan ze wat onhandig worden.

Des ondanks is Arianna niet allemaal 'sugar, spice and everything nice'. Arianna heeft een kort lontje en heeft ook moeite met het verbergen van dit. Ze kan slecht over onrecht en is niet bang haar mond open te trekken voor wat zij denkt dat juist is. Hoewel ze zelf een hekel heeft aan het woord, maakt dit haar in de huidige tijden best dapper.
Geduld is een schone zaak, maar niet voor Arianna. Ze houdt er niet van als iets te lang duurt. Bij huiswerk opdrachten zal ze ook opgeven als ze het niet snel snapt, bij andere dingen niet.

Er is een reden waarom ze niet ingedeeld is in Hufflepuff of Ravenclaw en dit is omdat ze én niet hard werkend is én niet de meest gedreven. Op zich is Arianna best slim, maar in plaats van al in de boeken te zitten met haar neus is ze liever op avontuur. Ze is dan ook dan best wel impulsief en roekeloos en is al eens terug gekomen met een gebroken pols.
Tenslotte heeft Arianna een goede dosis zelfvertrouwen.
“If you were born with the weakness to fall, you were born with the strength to rise.”“I am water. Soft enough to offer life tough enough to drown it away.”GESCHIEDENIS
Oliver Sebastian Tudor • Vader • Deputy Prime Minister UK
Amelia Brigham • Moeder • Geen informatie bekend
Sophia Tudor (neé Wililiams) • Stiefmoeder • Advocate
Jesse Caldwell • Stiefbroer (20) • Biologie student
Hannah Tudor • Halfzusje (7)

Eric Jonathan Tudor • Grootvader • Gepensioneerd arts
Isabella Tudor (Clarke) • Grootmoeder • Gepensioneerd verpleegkundige


Arianna is geboren vanuit een korte affaire tussen Oliver Tudor en Amelia Brigham. De twee hebben elkaar meerdere keren in een bar ontmoet en met elkaar geslapen, tot Amelia plots verdween. Negen maanden later stond ze bij Oliver voor de deur met Arianna en verdween weer na te zeggen dat het zijn dochter was.
Hoewel het voor Oliver lastig was om het opklimmen in zijn carrière te combineren met het opvoeden van een kind, is April toch goed terecht gekomen en is ze liefdevol opgevoed. Ze is niets te kort gekomen als kind. Arianna heeft als kind veel tijd gespendeerd bij de beste vrienden van haar vader en hen is ze ook als familie gaan zien.

Ze was acht jaar oud toen haar vader een relatie kreeg met Sophia Williams, die één jaar later trouwden. Nog één jaar later kreeg het stel een kind samen: Hannah. Ook was er een stiefbroer Jesse, met wie Arianna het altijd erg goed heeft kunnen vinden. Arianna ziet Sophia en Jesse ook echt als haar familie en is dol op haar zusje Hannah.
Toen Arianna op haar elfde de brief van Hogwarts kreeg was er ook veel verbazing. Er waren wel magische dingetjes gebeurt, maar deze konden makkelijk verweten worden aan de natuur.
Ondanks dat haar familie dreuzels zijn weten ze heel best wat er aan de hand is in de Wizarding World en hebben ze met moeite Arianna weer naar Hogwarts laten gaan.


EXTRA
Seksualiteit: Biseksueel
Talen: Engels (vloeiend)
Likes: Friends, family, party's, smoking, coffee, playing the violin
Dislikes: The war, Deatheaters, Voldy, liquorice,
Huisdier: Eén kat genaamd Artemis. Deze heeft ze net deze zomer gekocht.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen