Tijd voor bach om zijn leven terug te pakken. ook al is dat ten koste van het leven van een ander

5 kinderen die albino waren zaten voor hem de kinderen konden zijn gezicht amper zien. alles werd overschaduwt door Bach zijn gigantisch grote buik.
Bach keek hun echter wel aan en kon zich niet meer herinneren welk orgaan nodig was voor zijn redding.

Het kon hem ook niets meer schelen. hij pakte zijn hakbijl en beroofde elk mens dat voor hem zat van zijn hoofd. hij haalde alle organen eruit en gooide ze in een zak. hij neemt de koets terug naar een ziekenhuis buiten Tripoli.

Eenmaal aangekomen ging hij opzoek naar de potionmaker van het ziekenhuis. Het was tijd voor hem om een medicijn te maken. Eenmaal aangekomen op het kantoor van de potionmaker kwam hij een dieptrieste man tegen. Een man die niet instaat was om een potion te maken hij was simpelweg te verdrietig. Bach keek hem nors aan "ga je nog aan het werk of niet" De man vertelde dat hij had gezien wat er was gebeurd met Tripoli en dat zijn hele familie daar woonde. Bach had er geen boodschap na hij tilde het hoofd van de arts op en begon er meedogenloos op te slaan. Tot hij niet meer huilde van verdriet maar van de pijn. Hij smeet de zak met organen naar hem toen en verder zweeg hij de boodschap was duidelijk.

De arts maakte met zijn kapot gebeukte gezicht een potion voor hem.
Maar beste lezers in die potion zat niet alleen de kracht om Bach te genezen maar ook een ander stofje. Het stofje van wraak.

Voor als Bach het drankje zou drinken zou er binnen 24 het meest dierbare van hem sterven. U weet misschien niet maar albino kinderen zijn magisch en hun organen ook en Bach had veel te veel meegenomen dus kon de arts nog andere trucjes uitvoeren. Dit leek hem een gepaste straf en dus gaf de arts het medicijn aan Bach.

Bach slikte het gulzig op. Bach was lang geleden een net man maar na de verkrachting in Tripoli was daar weinig van over. Hij was van al het fatsoen beroofd. Het enige wat nog over is van wie hij was is de liefde voor muziek en zijn lover Vivaldi die alles voor hem over had.

Enkel wist Bach niet dat Vivi binnenkort niet meer bij hem zou zijn maar een trip zou maken naar de hemel en niet meer terug zou komen.

Bach liep uit het ziekenhuis en pakte een sigaret en stak die aan. Het was al lang geleden sinds hij zijn laatste heeft gehad maar hij voelde zich weer goed en besloot om eens even een pakje leeg te trekken terwijl hij op pad was met zijn koets. Tijd om naar vivi zijn liefie te gaan het was al te lang geleden.
Hij verlangde naar zijn zachte viool en nog zachtere ziel. Ondertussen ging het er met Vivaldi heel anders aan toe.


Vivaldi lag in een bed ergens in een motel doodziek was hij. Echter wist hij niet hoe het kwam hij was toch ver genoeg bij de ontploffing van de bommen om niet beschadigd te raken, maar toch was hij ziek, doodziek. Hij wist nog niet dat het kwam door het medicijn dat zijn grote daddy Bach had ingenomen.
Maar hij vond dat het tijd was om afscheid te nemen. Hij pakte zijn Iphone en belde met Bach op zijn prive nummer. Bach nam onmiddellijk op.

Bach: Hey vivi hoe is het
Vivaldi: Ik moet je wat vertellen Papa het gaat niet goed met mij ik denk dat we elkaar niet meer gaan zien
Bach: hoe bedoel je wat is er aan de hand wat is er gebeurd was je te dicht bij de bom?
Vivaldi: Ik weet het niet ik weet alleen dat u dik bent en dat daarom de koets nooit optijd zal komen.
Bach: Noem je mij nu dik? doe even normaal

Bach was zo beledigd dat hij meteen ophing. Bach zat heel erg in over zijn gewicht en probeerde al heel lang af te vallen maar het is hem tot dusver nog niet gelukt.
Bach was meteen klaar met Vivaldi wat een nare kwast.

Vivaldi wist niet wat hij verkeerd had gedaan maar hij wist wel het een en het ander van potions af al helemaal potions die gemaakt zijn met organen van albino kinderen. Hij wist dat toen hij ziek werd dat het waarschijnlijk lag en het medicijn van Bachhus en wist wat hij moest doen om zijn eigen leven te sparen.

Het zou nog 8 uur duren voor het medicijn uitgewerkt zou zijn.
Vivaldi had 8 uur om zich voor te bereiden op de komst van Bach en hoe hij hem terug kon winnen.Want als Bach bij hem zou komen met de woede die hij nu in zich heeft zou Vivaldi alsnog zijn eind tegen zou komen. Niet alleen dat hij hield van Bach en zijn grote buik. En hij wou dan ook niet anders om even lekker met hem te gaan vrijen.
Hij ging naar de lokale H&M om een leuk setje te kopen.
Een kostuum van een hamburger dat zou Bach zijn hart sneller laten kloppen.
Maar niet te hard vanwege zijn zware diabetes. Vivaldi nam een lange douche en maakte zijn viool speel klaar. een grijze wolk was zichtbaar vanaf de verte en een koets die langzaam vooruit bewoog er was geen twijfel mogelijk dat was Bachie.

Vivaldi maakte zijn kamer gereed en wachte tot hij in het dorp aankwam en begon toen meteen met spelen en Bach hoorde het meteen Vivaldi leefde dus nog. Bach stapte uit en liep naar het motel. Vivaldi bleef spelen. En Bach trapte de deur open. Daar zag hij Vivaldi staan in een hamburger outfit en hij kon hem simpelweg niet weerstaan hij scheurde het kostuum stuk zodat hij bij Vivaldi zijn kont kon komen. Het Geschreeuw dat daarna volgde was zo hard dat iedereen het kon horen. De liefde was weer vol op aan en Libie zal nooit meer hetzelfde zijn

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen