Vinnie Davies
Naam: Vinnie Davies

Leeftijd: 17

Bloedstatus: Muggle

Afdeling: Hufflepuff

Innerlijk: Vinnie is een lieve, gevoelige jongen met een hart van goud. Hij kan niet tegen ruzies en zal daardoor snel toegeven. Hij vindt het ook moeilijk om ‘nee’ tegen mensen te zeggen en gaat confrontaties liever uit de weg. Hierdoor is hij ontzettend beïnvloedbaar. Vaak vindt hij mensen maar moeilijk te begrijpen, waardoor hij zich liever door dieren omringt. Over het algemeen is hij stil en lijken mensen vaak te vergeten dat hij bestaat. Hij is een dromer en zou het liefst een ontzettend groot magisch dierenasiel openen. Inmiddels weet hij behoorlijk veel van dierengeneeskunde af, waardoor mensen nog wel eens bij hem aankloppen als er iets met hun dier aan de hand is. Zelf heeft hij een kat, Cooper, en hij gaat ook geregeld met Fang wandelen.
      Vinnie is niet zo’n sociaal wonder. Hij heeft twee goede vrienden en klapt vaak dicht rondom meisjes. Hij bloost snel en komt dan moeilijk uit zijn woorden. Hij heeft weleens gedatet, maar daarbij kwam het initiatief niet van zijn kant en durfde hij eigenlijk geen nee te zeggen.

Interesses: Naast zijn interesse in dieren, houdt hij erg van lezen en wandelen. Daarnaast schrijft hij gedichten (die veelal over zijn stiekeme crush gaan) en vindt hij het leuk om andere talen te leren. Het liefst zou hij ook een boekenclub organiseren, maar hij weet niet zo goed hoe hij dat zou moeten opzetten en is bang voor negatief commentaar.

Uiterlijk:
Vinnie is 1.71, is tenger en hij heeft bruine ogen.

Verleden/Familie:
Vinnie is als enig kind opgegroeid in een Dreuzelgezin, waar hij eigenlijk een ongelukje was omdat zijn moeder geen kinderen wilde. Zijn moeder is een hele felle vrouw, die snel boos wordt en veel schreeuwt. Zijn vader liet erg over zich heen lopen en trok zich vaak terug op zijn kamer waar hij modelauto’s bouwde. Uiteindelijk zijn zijn ouders gescheiden toen Vinnie acht was, wat Vinnie stiekem een opluchting vond. Met zijn vader heeft hij echter ook geen goede band, doordat die zich vaak verstopte. Hij heeft wel een goede band met zijn oma, die een asiel heeft en waar Vinnie heel vaak naartoe vluchtte. Daar heeft hij ook zijn liefde voor dieren ontdekt. Zijn moeder spreekt hij al jaren niet meer. Met zijn vader is zijn band wel meer aan het verbeteren nadat die in therapie is gegaan.

Relaties
Noah – Noah is zijn beste vriend. Ze brengen samen veel tijd door, al wordt dat wel steeds minder omdat hij weet dat zijn vriend op Isabella verliefd is en hij zich niet aan hen wil opdringen. Daar komt nog bij dat hij Isabella ook niet zo’n fijn persoon vindt.

Theo – Theo is een goede vriend van Vinnie. Hij waardeert zijn rust erg en aangezien ze allebei dierenliefhebber zijn, hebben ze een goede klik.

Nora – Vinnie heeft al jaren een enorme crush op Nora, maar hij durft niets te ondernemen en houdt het voorlopig bij gedichten voor haar schrijven die hij haar nooit zal durven geven.

Lee – Vinnie heeft kort een relatie met Lee gehad. Eigenlijk had hij daar geen gevoelens voor, maar hij vond Lee aardig en durfde hem niet af te wijzen. Het is alweer een tijd geleden en de jongens gaan goed met elkaar om, al vindt Vinnie hem erg overweldigend en slaat hij vaak dicht.

Daphne – Ook Daphne was iemand tegen wie hij geen nee durfde te zeggen. Daardoor zijn er wat dingen tussen hen gebeurd die hij eigenlijk niet wilde. Hij ontloopt haar nu zo veel mogelijk.

Mosh – Noah en Vinnie zijn beiden Mosh’ favoriete pispaaltje, waardoor Vinnie braaf zijn huiswerk maakt en hoopt dat de jongen hem dan verder met rust laat.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen