Naam
Elspeth "Elsie" Bee

Leeftijd
Ze is in half augustus 17 geworden

Bloedstatus
Halfbloed. Haar moeder is een dreuzel, haar vader een tovenaar.

Afdeling
Ravenklauw

Innerlijk
Elsie is ontzettend lief, vrolijk, enthousiast en impulsief. Ze denkt niet goed na voor ze iets doet, luistert volledig naar haar gevoel en kan soms van de hak op de tak springen, omdat ze eigenlijk alles wel leuk vindt. Ze is naïef, kan daardoor soms wat dommig overkomen. Dat is ze echter niet; leren gaat haar heel goed af. Ze heeft een fotografisch geheugen en hoeft daardoor dingen maar één keer door te lezen om ze te onthouden, dus theoretische vakken liggen haar erg goed. Ook toverspreuken zelf is ze goed in, al is haar lievelingsvak Toverdranken. Ze vond het dan ook altijd jammer dat professor Sneep dat vak gaf, want dat haalde het plezier er dan wel weer een beetje uit.

Interesses
AllesxD

Uiterlijk
Ze heeft een beetje vuilblond haar, en een pony. Het meest opvallende aan haar uiterlijk zijn haar felblauwe ogen. Ze is niet heel lang (1,65 meter) en dun gebouwd. Heeft bijna altijd een lach op haar gezicht.

Verleden/Familie
Haar moeder heet Masie en haar vader heet Freddy. Tijdens een vakantie in Frankrijk in het begin van hun studiejaren (ze waren 18 en 19) werden ze stapelverliefd op elkaar, maar Masie woonde in Aberdeen in Schotland en Freddy woonde in Vancouver, in Canada. Ze wisten dan ook dat het gedoemd was te mislukken en dat is ook precies de reden dat Freddy niet aan Masie verteld heeft dat hij een tovenaar was. Toen Masie er een paar weken later achterkwam dat ze zwanger was, heeft ze het in eerste instantie Freddy ook niet verteld. Pas jaren later, toen Elsie al geboren was en een jaar of 8 was en ineens toverkunsten liet zien die voor Masie onverklaarbaar waren, ging Masie weer wat meer research doen naar Freddy. Uiteindelijk heeft ze hem weer gevonden en hebben ze elkaar opgezocht, en waren ze weer net zo verliefd als toen tijdens die vakantie. Freddy heeft toen wél verteld dat hij een tovenaar was en is na een paar maanden naar Schotland verhuisd, waar hij sindsdien gelukkig getrouwd is met Masie. Ze hebben recent nog een kindje gekregen die nu nog maar een paar maanden oud is, Susie.

Relaties
Komen nog

Extra

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen