Tom POV.

"Kom eens mee naar de badkamer," zeg ik, wanneer Bill weer wat rustiger is geworden.

"Okay," zeg ik zachtjes en ik neem hem mee en kijk naar de rotzooi. "Weet je wat, je gaat met mij mee naar huis," zeg ik en Bill kijkt mij even aan.

"Dat hoeft niet," zegt hij zachtjes.

"Hier kan ik je niet wassen. Je kan weer terug naar hier wanneer het hier opgeruimd is," zeg ik en dan gaat de bel en ik weet dat, dat de boodschappen zullen zijn, dus ik loop naar de deur om ze binnen te halen. De boodschappen die lang genoeg houdbaar zijn laat ik hier, de dingen die kort houdbaar zijn neem ik mee. "Kom," zeg ik en Bill knikt langzaam, maar wanneer we voor de deur staan twijfelt hij weer. "Het is okay Bill, het komt goed," zeg ik waarna ik hem meeneem. Ik weet dat ik hem en z'n huis weer schoon kan krijgen, maar de knop moet ook bij hem nog om dat hij ook weer voor zichzelf en z'n huis gaat zorgen. Als hij dat niet doet is het zo weer een rotzooi.Wanneer we bij mijn huis zijn aangekomen neem ik Bill mee naar de badkamer en pak de juiste spullen. "Geef je mij toestemming om jou te wassen?" Vraag ik en Bill knikt langzaam terwijl hij gewoon blijft staan. "Je kleding moet wel uit," zeg ik.

"Doe jij maar," zegt Bill en ik zucht even, maar voor mij is het, het belangrijkst dat hij schoon wordt, dus voor nu doe ik het allemaal wel voor hem.

Reacties?

Reacties (2)

 • Luckey

  Hij is in elk geval zijn huis al uit
  En word nu. Beter in de gaten gehouden

  3 weken geleden
 • DoNotBlink

  Hopelijk kan Tom helpen

  3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen