Bill POV.

Die avond kijk ik naar Meike die heerlijk ligt te slapen. "Hoe ga ik jouw andere papa kunnen helpen?" Vraag ik zachtjes, want ook al ben ik echt totaal tegen alcoholmisbruik, ik hoop gewoon dat ik toch Tom z'n ogen kan openen. Ik snap dat het niet makkelijk is. Dat is het voor mij ook niet. Ik denk elke dag aan hem en hoe ik niet bij hem kan zijn.

Ik loop dan naar de televisie en zet die aan, dit keer voor mezelf. "Tom Kaulitz is opgenomen in het ziekenhuis na een ongeluk," zegt de verslaggever deze keer en mijn ogen worden groot. Ergens doet het pijn dat ik het via de media moet horen, maar aan de andere kant, omdat niemand over ons mag weten is er ook niemand die mij zou bellen. Ja, Tom z'n ouders, maar die willen in eerste instantie waarschijnlijk zo snel mogelijk naar Amsterdam. Dat is toch wat ik nu wil.

Na even wat te hebben nagedacht bel ik naar mijn coach. "Hoi, ehm, mijn beste vriend ligt in het ziekenhuis. Is het goed als ik de komende twee trainingsdagen mis?" Vraag ik.

"Nee, het is okay. Zolang je er maar klaar voor bent wanneer het seizoen straks echt begint," zegt mijn coach.

"Ja, natuurlijk," zeg ik en zodra ik ophang krijg ik het verwachte telefoontje van Tom z'n ouders. "Ja, ik ga ook naar Amsterdam," zeg ik waarna ik ophang om daarna terug te lopen naar het kamertje van Meike.

Reacties?

Reacties (2)

 • Luckey

  Oh god Tom!!!!
  Ik doe je wat!!

  2 weken geleden
 • DoNotBlink

  Hopelijk valt het mee

  2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen