Tom POV.

Ik kijk even naar Bill en alles wat ik zie is een gebroken man. Hoe hij het ook verborgen heeft proberen te houden, nu is het duidelijk te zien. "Anders wacht jij hier even," zeg ik en Bill knikt waarna ik terugloop naar Clay en de kleine. De andere kinderen zijn tenslotte al naar binnen gegaan. "Sorry, Bill heeft het er nogal moeilijk mee," zeg ik.

"Dat snap ik, maar het is niet dat hij nooit met haar mag knuffelen of wat dan ook," zegt Clay.

"Het is alleen niet hetzelfde als ook echt voor je kind zorgen. Hij zou zich meer een oom voelen dan een vader en ik denk niet dat Bill dat aan kan, dat hij dat überhaupt wilt," zeg ik.

"Okay. Nja, ik ga maar naar binnen," zegt Clay en ik knik even waarna ik de deur maar voor hem dichtdoe zodat hij niet lastig hoeft te gaan doen met de kleine in z'n armen en ik loop terug naar Bill.

"Haar in het echt zien heeft mij harder geraakt dan ik dacht," zegt Bill zachtjes.

"Dat is heel normaal Bill. Dat heeft allemaal tijd nodig," zeg ik, ook al kan ik niet met zekerheid zeggen of tijd genoeg gaat zijn.

"Misschien helpt het als wij samen nog een kind zouden krijgen," zegt Bill zachtjes.

"Dat betwijfel ik. Dat is ook geen reden om een kind te krijgen Bill. Daarnaast kan je beter proberen om je te focussen op de kinderen die er zijn," zeg ik en ik leg mijn armen om hem heen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Tom heeft een punt

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen