Foto bij Hoofdstuk 5

Dus zoals jullie al vermoed hadden, nam Axel Zaina mee naar het ziekenhuis.
Schrijf in de reacties wat jullie ervan vinden:)

Ik voelde me nog steeds schuldig voor wat er met dat meisje is gebeurd, en ik moest er meer en meer aan denken.
“Hier zijn we dan…”, zei Axel een beetje verdrietig. “Het ziekenhuis? Wat doen we hier, Axel? Is er iets?”, zei ik. “Kom mee, dan vertel ik mijn kant van het verhaal”. Er schoten me opeens 1000 gedachten binnen, wat is hier aan de hand? Waarom is hij opeens zo verdrietig. Ik maakte me voor de eerste keer zorgen over iemand.

We gingen het ziekenhuis binnen. We gingen naar de tweede verdieping en gingen naar rechts. Ik zag overal witte muren. We stopten bij een kamer, waarnaast de naam Julia Blaze stond.
“Wie zit daar op die kamer, Axel?”, zei ik. “Kom eerst naar binnen, dan zal ik je alles vertellen”.
“Dit is mijn zusje, Yuuka”, zei Axel. Daarna zei hij:
“Dus kijk: Je weet dus al dat ik in Kirkwood Jr High heb gespeeld. Toen ons team vorig jaar tegen Royale Academy moest spelen, de finale dus, , was mijn zusje heel blij en wou ze heel graag dat we gingen voetballen en dat ik mijn move, de vlammentornado, zou gebruiken. Dat was de laatste keer dat ik haar heb zien lachen. Maar net voordat de wedstrijd begon, kreeg ik een telefoontje. Toen ben ik snel naar hier gekomen, en door mij is Kirkwood Jr zonder te spelen, gediskwalificeerd en is Royale Academy gewonnen. En deze ketting heeft ze me gegeven voor de wedstrijd. Ik draag hem nu altijd bij me”.

Ik legde een hand op zijn schouder en zei: “Dat is best wel heftig. Toen ik hoorde dat Ray Dark dat plan heeft gesmeed, heb ik door die gebeurtenis, het team van Royale Academy verlaten”.
“Jij hebt toch niks fout gedaan? Jij hebt hier toch niks mee te maken?”.
“Maak je geen zorgen. Ik heb niks tegen je”, zei Axel. “Dankjewel Axel”, zei ik. “Gaan we? Laten we terug gaan naar huis”, zei hij tegen mij. “Straks wordt Nathan nog boos…Dus ga terug naar huis en zeg hem mijn groeten”. “Kun je dit alstublieft aan niemand vertellen, Axel? Dan vertel ik dat van jou ook aan niemand”. Oké, afgesproken! Tot morgen!”, riep hij. Hij moest natuurlijk ook naar huis, anders zou zijn vader boos worden.

Thuis…
“Waar was je Zaina?”, zei mijn broer Nathan. “Niks ik was gewoon aan het trainen hoor”. Ik kon hem toch niet zeggen dat ik met Axel aan het rondhangen was in het ziekenhuis? Ik had het hem beloofd, dus hield ik mijn mond en zei ik niks verder. “Ok zullen we dan samen een film kijken?”, zei Nathan.
“Ok, als jij wil!”, ik glimlachte naar hem en we gingen samen in de sofa zitten en we keken naar verschillende en leuke films, tot 23u00

De volgende dag gingen we samen naar de training...

Reacties (1)

  • Samanthablaze

    Hij moest natuurlijk ook naar huis, anders zou zijn vader boos worden.
    Ze weet wel erg veel details over zijn leven:|

    Gezellig, filmavond! Ik wil ook

    4 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen