Tom POV.

Wanneer ik Bill helemaal heb aangekleed help ik hem in het bad. "Tom, ik snap nog steeds niet waarom het jou wat kan schelen wat er met mij gebeurt," zegt Bill zachtjes.

"Je weet dat ik om je geef en dat ga ik de rest van mijn leven blijven doen. Dat ik bevriend was met Sam, betekent niet dat ik niet om jou gaf," zeg ik, het is zelfs zo dat ik een oogje voor hem had, maar dit is niet het moment om dat open te gooien. Mijn prioriteit nu is Bill helpen. "Ik ga je nu wassen, ben je er klaar voor?" Vraag ik en Bill knikt even en ik zorg ervoor dat ik niks oversla. Z'n buik, rug, navel, oksels, geslachtsdeel, kont, dus letterlijk alles.

"Nu je haar nog wassen en je gezicht," zeg ik en Bill knikt en eerst was ik z'n gezicht en daarna z'n haar en inmiddels komt er een frisse geur mijn neus binnen, iets wat ik bij Bill altijd gewend ben geweest.

"D.Dank je," zegt Bill zachtjes.

"Natuurlijk," zeg ik waarna ik Bill overeind help en hij kijkt mij even aan. "Nu moeten we alleen nog iets aan die baard doen. Wil je een verzorgd baardje behouden of zullen we het er gewoon helemaal afhalen?" Vraag ik terwijl ik Bill afdroog.

"Ik, ik weet niet," zegt Bill.

"Dan halen we hem er toch helemaal af, wel zo makkelijk," zeg ik en ik zie Bill knikken en zodra ik hem heb afgedroogd pak ik schone kleding voor hem om aan te trekken.

Reacties?

Reacties (2)

 • Luckey

  Ahw
  Bescherm houder Tom
  Bill licht een beetje op gelukkig

  2 weken geleden
 • DoNotBlink

  (A)

  2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen