Foto bij Hoofdstuk 28

Ik heb dit gevonden in Google en vind dit zo cute
Moon P.O.V

Ik ben nu aan het ijsberen in mijn kamer denkend over ons plan. En wat er allemaal mis kan gaan. Ik blijf zo zitten ijsberen tot Isa binnen komt. 'Wat is er?' vraagt ze dan ook meteen. 'Niks,' zeg ik vaag. Ze gaat precies op de plek staan waar ik net wou lopen. Ik duw haar ruw opzij. 'Oke, wat is er nu aan de hand!' roept ze boos met een pijngrimas. 'Je, stond in de weg,' zeg ik. En ze gaat weg. Ik kijk haar verbaast na. En ga weer verder met ijsberen en denken. Er komen steeds meer problemen en oplossingen op in mijn hoofd.

Even later komt Isa weer terug met Torch en Gazel op haar hielen. Ik trek een vragende wenkbrauw op. Torch haalt zijn schouders op en Gazels blik toont geen enkele emoties. 'Moon doet vreemd,' zegt Isa. 'Ik doe wat...,' zeg ik dit had ik niet verwacht. 'Ja, je zit maar te ijsberen en te ijsberen,' gaat ze verder. 'Ja en,' vraag ik geïrriteerd. 'Wat is er?' vraagt Gazel. Hij gaat duidelijk meteen op doel af. 'Niks ehh, ik vraag me alleen af waarom jullie mij precies mij ontvoerd hebben,' verzin ik snel. 'Omdat je goed kan voetballen ballen enzo,' zegt Torch. 'Maar er zijn toch meer betere voetballers?' Vraag ik. 'Ja, we proberen Axel ook te fixen,' zegt Torch grijnzend. 'Jullie proberen wat!' roep ik. 'Stil nou, Axel is ook een goede voetballer die we graag in een van onze teams willen,' zegt Isa sussend. 'En wat is die enzo?' vraag ik verder. Nu word ik echt nieuwsgierig. 'Nou er is iets wat je moet weten,' zegt Gazel met zonder emotie. En Torch begin heftig te knikken.

Reacties (1)

 • Samanthablaze

  Zulk vreemd gedrag voor iemand die, eh, ontvoerd is, is het nou ook weer niet jongens

  1 week geleden
  • ZainaSwift

   Yup. Die foto van Nathan zag ik trouwens ook op het internet en ik vond die echt zoooo cute dat ik hem nu als achtergrond gebruik van de website waarop we Wiskunde oefeningen maken...xDxD

   1 week geleden
  • Moonfoster

   Wouw 😃😁

   1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen