Bill POV.

"Het spijt me Bill," zegt Tom dan zachtjes.

"Het is al okay. Ik ben allang blij dat het niet al te erg is," zeg ik dan, maar het mag gewoon niet herhaald worden. "Ik neem jou mee naar Spanje, terwijl je hersteld, want wat voor een nut heeft het om gescheiden te leven als jij toch nog niet mag spelen voor minstens een paar weken," zeg ik en Tom knikt met een glimlach.

"Ik hoopte al dat je dat zou voorstellen," zegt Tom en ik schud even met mijn hoofd.

"We gaan wel met de auto, ik ga vragen wanneer je naar huis mag," zeg ik, want dan weet ik hoeveel trainingen ik nog moet missen.

Tom POV.

Ik kijk Bill na waarna ik naar Meike kijk. "Ik heb jullie echt gemist, kleine meid," zeg ik en ik streel over haar wangetje waarna Meike tegen mij aankruipt. Ik heb echt de angst gehad dat ik een vreemde voor haar zou gaan zijn tegen de tijd dat we elkaar weer zouden zien, maar ze is duidelijk nog steeds supergek op mij.

"Je mag morgen naar huis," zegt Bill wanneer hij terug de kamer in komt gelopen.

"Mooi zo," zeg ik.

"Meike en ik verblijven in ons huis vannacht en ik zorg ervoor dat ik de noodzakelijke spullen voor jou inpak, plus wat kleding," zegt Bill en ik knik opnieuw. "Maar voor nu blijf ik nog hier, Meike ligt nu te lief," zegt Bill en ik glimlach even waarna ik Meike een kus op d'r bolletje geef.

Reacties?

Reacties (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen